ENTRENAMENT nº10 – PUJADES I CACO-MARXA EN GRUP PORT DEL COMPTE

0
1875

ENTRENAMENT N-10 , 19 JUNY 2011 (Diumenge) , ESTACIÓ PORT DEL COMTE (Aparcament telecadira El Querol)
Trobada a les 10H i inici de l’entrenament a les 10:15H.
Mètodes d’Entrenament per a Curses de Muntanya.
“CURS D’ENTRENAMENT” . Pràctiques de sèries de caco en pujada amb pals i sense + tècnica de baixada + CACO en Alta Muntanya. DESCRIPCIÓ 1-Organitzacio dels diferents grups per nivells i durada d’entrenament, explicació dels diferents itineraris i tècniques a treballar per part de l’entrenador Ricard Vila. Els diferents grups aniran guiats pels col·laboradors de Vèrticrunners que també donaran indicacions i consells sobre ritmes i tècnica de baixada.| 2-Escalfament. 3-Entrenament de pujada amb tècnica CACO amb i sense pals i indicacions per part de l’entrenador. Pujada amb el sistema de sèries a temps i pausa de 380mts de desnivell. 4-Baixada tècnica fins el peu del telecadira Bòfia. 5-Pujada a la Bòfia 265mts desnivell amb el sistema de pujada continua sense parades. 6-Pausa i comencem el CACO-Marxa-Runnig amb diferents grups. Itinerari: Bòfia – Pedró dels Quatre Batlles -Tossal de l’Estivella -Tossa Pelada – Cap del Saulo -Cap de la Gordia – Cap de l’Obaga de Company – Cap del Saulo – Pedró dels Quatre Batlles – Puig de les Morreres – baixada a l’aparcament. 7-Estiraments finals NOTA: Els que vulguin farem un dinar comunitari a St.Llorenç de Morunys. NIVELL Obert a tothom, majors de 18 anys i amb la targeta d’assegurança d’accidents de muntanya del 2011 al corrent. MATERIAL Equip de running d’alta muntanya. Roba d’abric i paravents. Ronyonera amb bidó, aigua, sals minerals i menjar energètic. RELLOTGE-PULSÍMETRE-GPS I PLANELL DE LA ZONA. INSCRIPCIONS Confirmar via e-mail a verticrunners@gmail.com fins el dia 15-06-2011. MEMBRE VÈRTICRUNNERS: enviar el nom, telèfon i número de llicència. NO MEMBRE VÈRTICRUNNERS: enviar el nom, telèfon i número de llicència, i fer un pagament de 10€ al següent número de compte: LA CAIXA 2100 1047 93 0200161208. MAPA DE LOCALITZACIÓ Aparcament del telecadira El Querol, a les pistes d’esquí Port del Comte. Al web de l’estació d’esquí trobareu aquest i altres plànols de les pistes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.