ENTRENAMENT nº10 – PUJADES I CACO-MARXA EN GRUP PORT DEL COMPTE

0
1591

ENTRENAMENT N-10 , 19 JUNY 2011 (Diumenge) , ESTACIÓ PORT DEL COMTE (Aparcament telecadira El Querol)
Trobada a les 10H i inici de l’entrenament a les 10:15H.
Mètodes d’Entrenament per a Curses de Muntanya.
“CURS D’ENTRENAMENT” . Pràctiques de sèries de caco en pujada amb pals i sense + tècnica de baixada + CACO en Alta Muntanya. DESCRIPCIÓ 1-Organitzacio dels diferents grups per nivells i durada d’entrenament, explicació dels diferents itineraris i tècniques a treballar per part de l’entrenador Ricard Vila. Els diferents grups aniran guiats pels col·laboradors de Vèrticrunners que també donaran indicacions i consells sobre ritmes i tècnica de baixada.| 2-Escalfament. 3-Entrenament de pujada amb tècnica CACO amb i sense pals i indicacions per part de l’entrenador. Pujada amb el sistema de sèries a temps i pausa de 380mts de desnivell. 4-Baixada tècnica fins el peu del telecadira Bòfia. 5-Pujada a la Bòfia 265mts desnivell amb el sistema de pujada continua sense parades. 6-Pausa i comencem el CACO-Marxa-Runnig amb diferents grups. Itinerari: Bòfia – Pedró dels Quatre Batlles -Tossal de l’Estivella -Tossa Pelada – Cap del Saulo -Cap de la Gordia – Cap de l’Obaga de Company – Cap del Saulo – Pedró dels Quatre Batlles – Puig de les Morreres – baixada a l’aparcament. 7-Estiraments finals NOTA: Els que vulguin farem un dinar comunitari a St.Llorenç de Morunys. NIVELL Obert a tothom, majors de 18 anys i amb la targeta d’assegurança d’accidents de muntanya del 2011 al corrent. MATERIAL Equip de running d’alta muntanya. Roba d’abric i paravents. Ronyonera amb bidó, aigua, sals minerals i menjar energètic. RELLOTGE-PULSÍMETRE-GPS I PLANELL DE LA ZONA. INSCRIPCIONS Confirmar via e-mail a verticrunners@gmail.com fins el dia 15-06-2011. MEMBRE VÈRTICRUNNERS: enviar el nom, telèfon i número de llicència. NO MEMBRE VÈRTICRUNNERS: enviar el nom, telèfon i número de llicència, i fer un pagament de 10€ al següent número de compte: LA CAIXA 2100 1047 93 0200161208. MAPA DE LOCALITZACIÓ Aparcament del telecadira El Querol, a les pistes d’esquí Port del Comte. Al web de l’estació d’esquí trobareu aquest i altres plànols de les pistes.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.