Richard Calle (Club Natació Prat-triatló) i Dolça Ollé (Club Natació Reus Ploms ) guanyadors al triatló de Sant Feliu de Guíxols

0
307

la 5ª jornada de la Lliga Nacional de triatló s’ha desenvolupat en el marc de la 22ª edició del triatló de Sant Feliu de Guíxols , el triatló sota el format de la distancia sprint més antic de tot Catalunya , la competició enguany ha assolit un nou record d’inscrits al tancar amb molt dies d’antelació les 450 places disponibles , dels que finalment 391 ( 62 fèmines ) van deixar enrere els 750 metres inicials de natació a mar obert , per continuar amb els espectaculars 20 quilometres de ciclisme per la carretera de la costa, en el traçat d’anada i tornada a Tossa de Mar i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu per tota la zona de platges i zona portuària.| A la categoria masculina Richard Calle (Club Natació Prat-triatló ) es va endur amb claredat la victòria final desprès de signar el millor parcial de ciclisme amb un temps de 56 minuts i 32 segons , 59 segons per davant del segon classificat absolut Santi Pellejero (Club VO2) autor de millor parcial de natació , completant el podi el vigent Campió de Catalunya absolut de mitja distancia Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms ). Per equips 1º Club Natació Prat-Triatló (Calle-Torres-López) 2º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Nadal-Queralt) 3º Cerrr-Igualada (Castellvell-García-Vila). Dins de la vessant femenina emocionant triomf per la triatleta encara a la categoria sub-23 , Dolça Ollé (Club Natació Reus Ploms ) marcant el millor parcial de ciclisme i creuant la línia d’arribada amb un temps de 1 hora 9 minuts 46 segons , tant sols 21 segons per davant de la vigent Campiona de Catalunya de mitja distancia Núria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i la junior Sheila Brillas (Centre de Natació Mataró ) 3ª absoluta.Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Ollé-Jordi-Gracia) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Pubill-Soler-Galí ) 3ª Centre de Natació Mataró (Brillas-Rodríguez-Martínez)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.