Richard Calle (Club Natació Prat-triatló) i Dolça Ollé (Club Natació Reus Ploms ) guanyadors al triatló de Sant Feliu de Guíxols

0
412

la 5ª jornada de la Lliga Nacional de triatló s’ha desenvolupat en el marc de la 22ª edició del triatló de Sant Feliu de Guíxols , el triatló sota el format de la distancia sprint més antic de tot Catalunya , la competició enguany ha assolit un nou record d’inscrits al tancar amb molt dies d’antelació les 450 places disponibles , dels que finalment 391 ( 62 fèmines ) van deixar enrere els 750 metres inicials de natació a mar obert , per continuar amb els espectaculars 20 quilometres de ciclisme per la carretera de la costa, en el traçat d’anada i tornada a Tossa de Mar i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu per tota la zona de platges i zona portuària.| A la categoria masculina Richard Calle (Club Natació Prat-triatló ) es va endur amb claredat la victòria final desprès de signar el millor parcial de ciclisme amb un temps de 56 minuts i 32 segons , 59 segons per davant del segon classificat absolut Santi Pellejero (Club VO2) autor de millor parcial de natació , completant el podi el vigent Campió de Catalunya absolut de mitja distancia Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms ). Per equips 1º Club Natació Prat-Triatló (Calle-Torres-López) 2º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Nadal-Queralt) 3º Cerrr-Igualada (Castellvell-García-Vila). Dins de la vessant femenina emocionant triomf per la triatleta encara a la categoria sub-23 , Dolça Ollé (Club Natació Reus Ploms ) marcant el millor parcial de ciclisme i creuant la línia d’arribada amb un temps de 1 hora 9 minuts 46 segons , tant sols 21 segons per davant de la vigent Campiona de Catalunya de mitja distancia Núria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i la junior Sheila Brillas (Centre de Natació Mataró ) 3ª absoluta.Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Ollé-Jordi-Gracia) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Pubill-Soler-Galí ) 3ª Centre de Natació Mataró (Brillas-Rodríguez-Martínez)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.