Milla Ciutat de TGN

0
242

EN AQUESTA TERCERA EDICIÓ, EL TRAÇAT TORNARÀ A ESTAR EN EL MOLL DE COSTA
La Milla Urbana de Tarragona espera a 400atletes el proper 18 de juny.
Ahir va ser presentada la tercera edició de la Milla Urbana de Tarragona, es celebrarà el proper 18 de juny i per segon any consecutiu repeteix circuit en el Moll de Costa, un circuit que permet veure tota la cursa i que a més «ofereix espais suficients com per instal·lar amb tranquilitat les infraestructures complementàries a la carrera», van explicar tant el regidor d\’Esports, José Cosano, com el responsable de l\’empresa Running Solutions, Juanan Fernández. Una Milla Urbana que aquest any limitarà la participació a 400 atletes. S\’espera la participació de l\’atleta tarragonina Natalia Rodríguez.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.