XVIII MILLA INTERNACIONAL CIUTAT DE CORNELLÀ GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
332

MANUEL OLMEDO CONTINUA SENSE TENIR RIVAL
L’atleta del FC Barcelona va confirmar la seva condició de favorit i es va imposar en la Milla Internacional masculina. El sevillà segueix invicte aquesta temporada
Lidia Rodríguez, de l’Atletismo Santutxu, es va imposar en la Milla Internacional femenina y assoleix la seva primera corona
El sevillà Manuel Olmedo, amb un temps de 4’25’’, i la catalana, Lidia Rodríguez, amb 5,02’’, es van proclamar campions de la Milla Internacional Ciutat de Cornellà-GP Diputació de Barcelona, que aquest any va arribar a la seva divuitena edició. | En la categoria masculina, Manuel Olmedo va confirmar la seva condició de favorit guanyant al vallisoletà Álvaro Rodríguez amb un temps de 4’25’’. L’alteta del FC Barcelona va aparèixer a escena en la segona volta del circuit quan va pendre al comandament de la cursa i no el va deixar fins al final. Olmedo però va tenir que esforzar-se molt en els darrers metres de la milla davant l’empenta del seu màxim rival ahir per la tarda, Álvaro Rodríguez. El corredor del Nike Running va imprimir un foro ritme en els 200 metres finals que a punt li va costar la victòria al sevillà. Amb aquest triomf, Olmedo confirma que es troba en un excel·lent estat de forma. L’actual campió d’Europa dels 1.500 metres en pista coberta continua invicte aquesta temporada ja que ha guanyat totes les competicions que ha participat. Tanmateix, Olmedo es va quedar lluny de la millor marca de la cursa (4’07’’) que encara té el cornellanenc Reyes Estévez. Francisco Roldán (FC Barcelona), que va finalitzar en tercer lloc es va proclamar campió de Catalunya de la Milla en Ruta 2011. En la categoría femenina, la guanyadora va ser la catalana Lídia Rodríguez, amb un temps de 5’02’’. La sabadellenca, arrelada a L’Hospitalet de Llobregat de l’Atletismo Santutxu, va aconseguri d’aquesta manera la seva primera victòria en la Milla Internacional Ciutat de Cornellà i va fer bons els pronòstics que apuntaven com una de les favorites per guanyar la prov. A més es va proclamar campiona de Catalunya de la Milla en Ruta 2011. Lídia Rodríguez no va poder millorar el rècord de la prova que es manté en 4’44’’. En segona posició va finalitzar la també catalana Jacqueline Martín (FC Barcelona), amb un registre de 5’05’’, mentre que en tercer lloc va acabar Meritxell Calduch (FC Barcelona). Des del principi fins a la conclusió de la cursa el ritme el va marcar Jacqueline Martín, que va passar les tres primeres voltes en primer lloc. Però Jacqueline Martín no va poder aguantar l’sprint final de Lídia Rodríguez i es va haver de conformar amb el segon lloc. Una vegada més la Milla va aplegar als atletes més destacats del moment i va tonar a demostrar ser una de les millors milles nacionals. Més de 900 participants van pendre part en les diferents curses populars. ELS RESULTATS INTERNACIONAL MASCULINA 1.- Manuel Olmedo (FC Barcelona) 4’25’’ 2.- Alvaro Rodríguez (Nike Running) 4’25’’ 3.- Francisco Roldán (FC Barcelona) 4’27’’ 4.- Abdelkabir Zaroual (ISS L’Hospitalet) 4’28’’ 5.- Mohamed Charkaoui (CE Penedès) 4’30’’ 6.- Roger Vila (Can OU Barris) 4’33’’ 7.- Xavi Planas (CA Castellar) 4’33’’ 8.- Abel Casalí (CA Vic) 4’34’’ 9.- Salvador Torreño (FC Barcelona) 4’34’’ 10.- Sergi Silvero (JA Sabadell) 4’36’’ INTERNACIONAL FEMENINA 1.- Lídia Rodríguez(Atletismo Santutxu) 5,02’’ 2.- Jacqueline Martín (FC Barcelona) 5,05’’ 3.- Meritxell Calduch (FC Barcelona) 5’06’’ 4.- Anna Bové (FC Barcelona) 5’19’’ 5.- Ester Guerrero (Puerto Alicante) 5’25’’ 6.- Maria Gracia Coll (GEiEG) 5’46’’ 7.- Sara Prescolí (CA Olesa) 5’59’’ 8.- Aniria Mata (ISS L’Hospitalet) 6’00’’ 9.- Ana Olivé (CA Castellar) 6,25’’ DECLARACIONS GUANYADORS: MANUEL OLMEDO (guanyandor masculí) “Ha estat una Milla molt complicada amb un gran nivell. No ha estat una cursa fàcil però al final he pogut guanyar Álvaro en l’sprint final. Per a mi es una gran satisfacció guanyar una de les millors milles que s’organitzen a Espanya i, a més, es la meva segona consecutiva. Ara toca preparar-me per als següents reptes que tinc en una temporada que està essent per a mi molt bona”. LIDIA RODRÍGUEZ (guanyadora femenina) “No m’esperava guanyar la Milla ja que Jacqueline Martin ha estat un gran rival i era una de les favorites per guanyar la cursa. Hem estat juntes durant les tres primeres voltes, i en els darrers 300 metres he incrementat la velocitat el que m’ha permès guanyar la Milla. He atacat abans ja que sabia que Jacqueline era una atleta amb una gran arribada. El meu proper repte és la participació en la Copa d’Europa dels 10.000 mtres a Oslo el 4 de juny.”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.