XVIII MILLA INTERNACIONAL CIUTAT DE CORNELLÀ GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
412

MANUEL OLMEDO CONFIRMA LA SEVA PARTICIPACIÓ
El sevillà del FC Barcelona, actual campió d’Europa dels 1.500 metres en pista coberta a París, intentarà continuar invicte aquesta temporada guanyant per segon cop consecutiu la prova atlètica cornellanenca La XVIII Milla Internacional Ciutat de Cornellà-GP Diputació de Barcelona contarà amb la participació de Manuel Olmedo. L’atleta del FC Barcelona és l’actual campió d’Europa dels 1.500 metres en pista coberta i, sense cap dubte, la gran estrella d’aquest any de la prova cornellanenca. | El Sevilla està realitzant un inici de temporada sensacional ja que es manté invicte –ha guanyat totes les proves que ha participat-. A més, es presenta a la Milla com a vigent campió després de guanyar-la l’any passat. Aixa doncs tractarà de mantenir la corona sumant la seva segona victòria consecutiva en aquesta prestigiosa competició del calendari atlètic nacional i internacional. EL PERFIL Nom: MANUEL Cognoms: OLMEDO VILLAR Data de Naixement: 17-05-1983 (Sevilla) Club: FC Barcelona Currículum Campió d’Europa indoor dels 1.500 m (2011) Tercer en el Campionat d’Europa dels 1.500 m (2010) Sotscampió d’España 1.500 m indoor (2010) Guanyador de les Milles de Gijón, Avilés, Cayón i Sagrada Família (2011) Guanyador de las Milles de Gijón, Bilbao i Burgos (2010) Sotscampió d’España 800 m indoor (2009) Campió d’España de 800 m (2007, 08) Campió d’España de 800 m indoor (2007) Bronze Campionat d’Europa sots’23

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.