CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ-INFANTIL (Fase prèvia)

0
459

Aquest dissabte 21 de maig, se celebrarà la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Aleví i Infantil a l\’ Estadi Moisés Llopart de El Prat del Llobregat. Les competicions es realitzaran en jornades de matí i tarda, començant a les 10,00 h la jornada matinal i a les 15,00 h la de tarda. Prop de mil cinc-cents d\’atletes participaran en aquesta jornada classificatòria que celebrarà la Jornada Final el proper 11 de juny a Terrassa. Classificaran per a la Jornada Final les setze millors marques per categoria i prova, excepte en els concursos, i en les proves de 600 m i 1.000 m infantil, en els quals es classifiquen dotze.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.