CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ-INFANTIL (Fase prèvia)

0
375

Aquest dissabte 21 de maig, se celebrarà la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Aleví i Infantil a l\’ Estadi Moisés Llopart de El Prat del Llobregat. Les competicions es realitzaran en jornades de matí i tarda, començant a les 10,00 h la jornada matinal i a les 15,00 h la de tarda. Prop de mil cinc-cents d\’atletes participaran en aquesta jornada classificatòria que celebrarà la Jornada Final el proper 11 de juny a Terrassa. Classificaran per a la Jornada Final les setze millors marques per categoria i prova, excepte en els concursos, i en les proves de 600 m i 1.000 m infantil, en els quals es classifiquen dotze.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.