Burriac ATAC!onze, l\’atac continua.

0
473

(obrim inscripcions el 6 de juny)
Burriac ATAC!onze, és la setena edició de la cursa nocturna que organitza el Centre Excursionista Vilassar de Mar. A més de ser nocturna, la cursa té altres singularitats com sortir i acabar a zero metres sobre nivell del mar però amb més de la meitat del seu recorregut format per corriols de muntanya. El seu final a la sorra platja, de nit i amb la possibilitat d’un bany al mar li donen un caràcter molt especial, més enllà de l’ambient que es crea formant part d’una corrua de corredors amb un llum frontal al cap pujant i baixant muntanyes i fent al cim del castell de Burriac. | L’èxit de les passada edicions ens permet tirar endavant la del 2011 amb algunes novetats. Mantenim l\’estructura del circuit, amb noves connexions, per incrementar els corriols de muntanya i consolodicació de la Marrec ATAC! un recorregut infantil pels més petits. És per tant una bona cursa per aquell corredor novell que vol provar una cursa de muntanya i és també una bona cursa per un corredor molt més experimentat que vol posar a prova la seva tècnica forçant la màquina durant una nit de final d’estiu. Us convidem a tots a gaudir al màxim d’aquests casi 20 quilòmetres que us prometem trepidants, i si us ve de gust, a un bon bany al mar quan arribeu. Al final de la cursa hi haurà sopar, beguda, bossa d’obsequis, sorteig, entrega de premis i una petita festa que ens farà tancar una bona nit de cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.