Arriba la febre Extreme Man a Salou

0
464

El proper 5 de juny, la Costa Daurada acollirà per primera vegada un triatló de llarga distància. 400 esportistes descomunals participaran a l’Extreme Man 226 Salou Costa Daurada, recorrent en el següent ordre 3,8 km de natació, 180km de bici i 42,2 km a peu. Però al marge de la proesa esportiva, l\’organització proposa diverses animacions, creant un esdeveniment nou al Passeig Jaume I de Salou.| \”Òbviament, un triatló de llarga distància és una experiència molt forta per als triatletes i els seus familiars. Des de l\’inici del projecte Extreme Man 226 Salou, hem volgut fer un esforç amb l\’ambient i les condicions d\’aquesta gran aventura humana\”, explica Eloi Moragues, director de la prova. Si el primer objectiu sempre consisteix a portar els participants més enllà de les seves expectatives, també es busca l\’èxit popular i local de l\’esdeveniment. Per aconseguir-ho, l\’equip d\’organització comptarà amb el suport de diverses entitats de Salou. Els Gegants de Salou, els Diables de Salou, l\’Escola de Dansa Sandra Rubi, l\’Estació Nàutica Costa Daurada són alguns dels grups que es bolcaran totalment en la prova durant tot el cap de setmana, a part dels 300 voluntaris presents. \”Estem encantats amb tots aquests suports. És genial poder generar aquest entusiasme en la primera edició. Demostra que la localitat i els seus habitants aposten per l’Extreme Man, i sobretot que Salou té una gran vocació organitzativa i esportiva\”, es felicita Eloi Moragues. Concretament, el lloc clau de l\’Extreme Man 226 Salou serà la zona EXPO oberta de les 10.00 a les 20.00 de divendres a diumenge al passeig Jaume I de Salou, on es desenvoluparan la majoria de les actuacions. Però el moment més emocionant vindrà el diumenge, quan els triatletes estiguin corrent la seva marató. S\’espera l\’arribada del primer al voltant de les 15.30, mentre l\’últim creuarà la línia d\’arribada cap a les 22.30 (16 hores de repte). El director de la cursa precisa: \”Serà molt important per als corredors rebre els ànims del públic durant l’últim sector a peu. En aquests moments realment durs, és primordial aconseguir mantenir uns pensaments positius per aconseguir el seu objectiu. Què millor que la festa i els crits del públic per seguir avançant?\”. En canvi, els \”supporters\” tenen l\’oportunitat de gaudir de l\’ambient i de l\’espectacle, compartint moments d\’emoció amb els triatletes complint el seu somni. . Programa d\’animacions de l’Extreme Man 226 Salou: Divendres 3 juny 10.00 – 20:00: EXPO / passeig Jaume I de Salou Dissabte 4 juny 10.00 – 20:00: EXPO / passeig Jaume I de Salou 10.30 – 11:00: Dansa Swing / a la EXPO 11.00 – 12.00: Gegants de Salou / a la EXPO 16.30: Dansa Swing / a la EXPO 17.00 – 19.00: Batucada / a la EXPO Diumenge 5 juny 06.30: sortida Extreme Man 226 Salou / platja de Llevant 10.00 – 20:00: EXPO / passeig Jaume I de Salou 10.00: Dansa Swing / Zona meta 12.00 – 13.00: Gegants de Salou / EXPO 17.00: Hip Hop Escola de Dansa Sandra Rubí / zona meta 17.00 – 21.00: Batucada / passeig Jaume I 18.00: Dansa Swing / Zona meta 19.00: Interview i podi / zona meta 20.00: Hip Hop Escola de Dansa Sandra Rubí / zona meta 22.00: Xaloc – Bèstia de Foc / Passeig Jaume I 22.30: festa d\’arribada de l\’últim corredor / zona meta

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.