Cursa de muntanya dels 112, Moià 5 de juny de 2011

0
441

L\’objectiu final d\’aquesta cursa és passar una molt bona estona fent el que ens agrada, còrrer per la muntanya i gaudir de l\’entorn i les persones que ens trobarem. La idea original va ser la de fer una cursa per reunir a totes aquelles persones que , d\’una manera o altra, treballen en els serveis d\’emergències : bombers, ambulàncies, policies, personal sanitari,foresta,adfs i un llarg etc…. però tots podeu participar-hi . | Com serà aquesta edició ? Per aquesta edició hem preparat dos recorreguts que transcorren integrament per camins i senders (exceptuant el tram de la sortida que es fa pel casc antic del poble). Per que tothom que hi participi pogui fer la distància que més se li adapti hem preparat dos itineraris que creiem que cobreixin les necessitats de la majoria dels corredors. El més llarg és un circuit de 13 Km amb uns 500 m d\’ascensió acumulada amb alguns trams exigents. El curt és un circuit més còmode de 7,5 km i poc més de 260 m d\’ascensió acumulada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.