Últims pitrals per la cursa Delta Prat del proper diumenge 29 el de mati

0
461

El proper diumenge 29 de maig a partir de les 9 del mati es celebrarà una altre edició de la Delta Prat. La prova arriba enguany a la 12 edició i amb la consolidació dintre del calendari de curses de fons a Catalunya. Aquesta edició la Delta-Prat torna als seus orígens i es disputarà en horari de mati, concretament a les 9 del mati. El tret de sortida per les curses infantils es donarà al finalitzar la cursa de 10 km, aproximadament a les 10’30 hores.| El període d’inscripció es tancarà abans del període previst, degut a que queden pocs pitrals per arribar al ple, als llocs habituals i a las web: www.pratencaa.org i www.atletisme.com La sortida i arribada de la cursa serà com sempre a les pistes de Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier i el recorregut pràcticament serà el mateix –dues voltes a un circuit de 5 km-, excepte una millora que li donarà mes rapidesa a la cursa. Novament la animació –amb Tun Tum- i la rapidesa del recorregut portarà a un gran numero de corredors que no es voldran perdre passar-ho be o intentar rebaixar el seu temps en 10 km gracies a la rapidesa del circuit. El pratenc Sergio Enríquez guanyador en les últimes dues edicions intentarà novament batre el rècord que el mateix posseeix de 31:30 desde fa dos anys. El esforç del equip organitzatiu aquest any s’ha superat i ha aconseguit omplir, mes si cap, la bossa del corredor. Als tradicionals cafè Soley, Nutella-Kinder Bueno, cervesa Damm, fruita de Servifruit, aquest any afegirem brou Aneto, un kiwi Cultivar i aigua Aquarel. També cal destacar la incorporació de dos nous col•laboradors: la granja Torres que donarà ous als guanyadors i el Restaurant Cal Ramón (El Prat) que regalarà dos sopars per a dues persones als guanyadors locals així com els màgnums de cava Segura Viudas. Al final contarem també amb el tradicional sorteig de productes de la marca esportiva Asics.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.