Triatló de Lloret de Mar

0
532

Albert Parreño (Club V0 2 ) i Meritxell Figueras (Club Natació reus Ploms ) S’imposen a la 2ª edició del triatló de Lloret de Mar
Lloret de Mar ha organitzat la segona edició del seu triatló i en aquesta ocasió ha sigut la tercera jornada de la lliga nacional de l’especialitat , la competició sota el format de la distancia esprint s’ha iniciat amb el segment de natació amb sortida des de la Platja Fenals , en un mar totalment pla i per fer front a 750 metres , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera , quatre voltes en un traçat totalment urbà i tallat al trànsit i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu ,dues voltes pel Passeig Marítim.| Albert Parreño (Club V02) ha sigut el guanyador absolut liderant el triatló des de els seus inicis i finalment ha creuat la línia de meta desprès de 1 hora i 50 segons , assolint una avantatge de 11 segons per davant del segon classificat Rodrigo Torres (Club Natació Prat-Triatló )completant el podi com tercer absolut i primer sub-23 , Pau Castellvell (Cerrr-Igualada).Per equips 1º Club Natació Prat-Triatló (Torres-Reig-Garcia) 2º Cerrr-Igualada (Castellvell-Garcia-Corominas)3º Centre Natació Mataró (López-López-Casal). A la vessant femenina clar domini per la triatleta de Flaçà , encara a la categoria junior Meritxell Figueras (Club Natació Reus Ploms ) guanyadora absoluta liderant la prova des de les primeres braçades del segment de natació , amb un temps final de 1 hora 18 minuts 53 segons.Segona posició absoluta , també per un altre junior , Laia Pi (Club Natació Catalunya) i 3ª absoluta i primera veterana Mercè Asensio (Club Natació Catalunya).Per equips , meritori doblet amb la seva victòria també en fèmines pel Club Natació Prat-Triatló ( Miró-maqueda-Anguera) 2ª Club Natació Catalunya (Pí-Asensio-Vallés) 3ª Club Triatló Granollers (Andujar-Rius-Cuevas).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.