Triatló de Lloret de Mar

0
403

Albert Parreño (Club V0 2 ) i Meritxell Figueras (Club Natació reus Ploms ) S’imposen a la 2ª edició del triatló de Lloret de Mar
Lloret de Mar ha organitzat la segona edició del seu triatló i en aquesta ocasió ha sigut la tercera jornada de la lliga nacional de l’especialitat , la competició sota el format de la distancia esprint s’ha iniciat amb el segment de natació amb sortida des de la Platja Fenals , en un mar totalment pla i per fer front a 750 metres , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera , quatre voltes en un traçat totalment urbà i tallat al trànsit i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu ,dues voltes pel Passeig Marítim.| Albert Parreño (Club V02) ha sigut el guanyador absolut liderant el triatló des de els seus inicis i finalment ha creuat la línia de meta desprès de 1 hora i 50 segons , assolint una avantatge de 11 segons per davant del segon classificat Rodrigo Torres (Club Natació Prat-Triatló )completant el podi com tercer absolut i primer sub-23 , Pau Castellvell (Cerrr-Igualada).Per equips 1º Club Natació Prat-Triatló (Torres-Reig-Garcia) 2º Cerrr-Igualada (Castellvell-Garcia-Corominas)3º Centre Natació Mataró (López-López-Casal). A la vessant femenina clar domini per la triatleta de Flaçà , encara a la categoria junior Meritxell Figueras (Club Natació Reus Ploms ) guanyadora absoluta liderant la prova des de les primeres braçades del segment de natació , amb un temps final de 1 hora 18 minuts 53 segons.Segona posició absoluta , també per un altre junior , Laia Pi (Club Natació Catalunya) i 3ª absoluta i primera veterana Mercè Asensio (Club Natació Catalunya).Per equips , meritori doblet amb la seva victòria també en fèmines pel Club Natació Prat-Triatló ( Miró-maqueda-Anguera) 2ª Club Natació Catalunya (Pí-Asensio-Vallés) 3ª Club Triatló Granollers (Andujar-Rius-Cuevas).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.