L\’atleta kenià Samuel Wanjiru mor en saltar des de la balconada de casa seva

0
516

L\’atleta kenià Samuel Wanjiru, campió olímpic de marató als Jocs de Pequín 2008, ha mort aquesta matinada després de saltar des de la balconada de l\’últim pis de casa seva. Wanjiru, de 24 anys, ha mort sobre la una de la matinada (22.00 GMT) a la localitat de Nyahururu, al centre de Kènia, a conseqüència de les ferides que va patir en caure. El cap de policia de la zona, Jasper Ombati, ha precisat que, poc abans de saltar des de la terrassa, Wanjiru havia mantingut una discussió amb la seva esposa, Triza Njeri, i que s\’ha obert una investigació per determinar els detalls del cas.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.