Kilian Jornet estrena la temporada de trail running amb una victòria a Austràlia

0
387

L\’atleta del Salomon Santiveri ha debutat amb molt bon peu sumant la seva primera victòria en la The North *Face 100 i establint un nou rècord de la prova en 9h19’
La també integrant del Salomon Santiveri Nerea Martínez ha rubricat el seu excel·lent moment de forma amb un segon posat a Austràlia
Sense amb prou feines descans, Kilian Jornet va posar punt i final a la temporada d\’esquí de muntanya on ha signat excel·lents resultats i s\’ha posat les bambes per començar la temporada de trail running. I ho ha fet en les antípodes, a Austràlia, en la The North Face 100k, una prova de 100 quilòmetres i 5.000 metres de desnivell que des d\’aquest cap de setmana té un nou rècord: l\’establert per l\’atleta de la Cerdanya en 9h19’. Per la seva banda, la també atleta del Salomon Santiveri Nerea Martínez ha rubricat a Austràlia el seu excel·lent estat de forma conquistant un segon lloc.| “He corregut amb François D’Haene durant gairebé tota la carrera i això m\’ha ajudat a anar a un bon ritme i a passar les parts dures de la prova, sobretot els últims 50 quilòmetres” ha explicat Kilian que va aconseguir escapar-se en el quilòmetre 95 per aconseguir la victòria. Jornet ha establert un nou record de la prova en parar el crono en 9:19:06 h, batent l\’anterior record de la prova establert en 9:53 h. Cinc carreres, cinc continents La prova estava inclosa dins del nou projecte de carreres de Kilian Jornet i Salomon per a aquesta temporada, cinc proves cinc continents, començant a Austràlia en la North face 100K, i recorrent també Japó (Ultra Trail de la Muntanya Fuji), Europa (Ultra Trail del Mont-*Blanc), Àfrica, Western States 100 en USA i els Kilian’s Quest a Grècia i Perú. Per la seva banda Nerea Martínez ha sumat un nou podi en el seu palmarès després de la seva victòria aquest any en la Transgrancanaria i la Tenerife Bluetrail i el seu segon posat en la carrera Alt Sil.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.