Kilian Jornet estrena la temporada de trail running amb una victòria a Austràlia

0
504

L\’atleta del Salomon Santiveri ha debutat amb molt bon peu sumant la seva primera victòria en la The North *Face 100 i establint un nou rècord de la prova en 9h19’
La també integrant del Salomon Santiveri Nerea Martínez ha rubricat el seu excel·lent moment de forma amb un segon posat a Austràlia
Sense amb prou feines descans, Kilian Jornet va posar punt i final a la temporada d\’esquí de muntanya on ha signat excel·lents resultats i s\’ha posat les bambes per començar la temporada de trail running. I ho ha fet en les antípodes, a Austràlia, en la The North Face 100k, una prova de 100 quilòmetres i 5.000 metres de desnivell que des d\’aquest cap de setmana té un nou rècord: l\’establert per l\’atleta de la Cerdanya en 9h19’. Per la seva banda, la també atleta del Salomon Santiveri Nerea Martínez ha rubricat a Austràlia el seu excel·lent estat de forma conquistant un segon lloc.| “He corregut amb François D’Haene durant gairebé tota la carrera i això m\’ha ajudat a anar a un bon ritme i a passar les parts dures de la prova, sobretot els últims 50 quilòmetres” ha explicat Kilian que va aconseguir escapar-se en el quilòmetre 95 per aconseguir la victòria. Jornet ha establert un nou record de la prova en parar el crono en 9:19:06 h, batent l\’anterior record de la prova establert en 9:53 h. Cinc carreres, cinc continents La prova estava inclosa dins del nou projecte de carreres de Kilian Jornet i Salomon per a aquesta temporada, cinc proves cinc continents, començant a Austràlia en la North face 100K, i recorrent també Japó (Ultra Trail de la Muntanya Fuji), Europa (Ultra Trail del Mont-*Blanc), Àfrica, Western States 100 en USA i els Kilian’s Quest a Grècia i Perú. Per la seva banda Nerea Martínez ha sumat un nou podi en el seu palmarès després de la seva victòria aquest any en la Transgrancanaria i la Tenerife Bluetrail i el seu segon posat en la carrera Alt Sil.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.