FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
434

El CA Laietània, en homes, i l\’Agrupació AA, en dones, Campions
Aquest diumenge 15 de maig s\’han celebrat les jornades finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.011 en les diferents categories.
El CA Laietània de Mataró s\’ha proclamat Campió de la categoria masculina a l\’encontre corresponen a la Final A celebrat a Manresa. Aquesta és la primera vegada que el club maresmenc aconsegueix aquest títol autonòmic. A la categoria femenina, la victòria ha estat per l\’Agrupació Atlètica de Catalunya a l\’encontre celebrat a El Prat del Llobregat. Amb aquest títol, l\’Agrupació aconsegueix el seu quart Campionat de Lliga. A les Finals B, els vencedors han estat el CA Castellar, a la categoria masculina, i el GEiE Gironí a la femenina.| A la Segona Categoria masculina es va disputar a Can Dragó l\’encontre del grup d\’ascens. El CA Nou Barris i el CA Lloret – La Selva es van classificar primer i segon respectivament, aconseguit d\’aquesta manera l\’ascens a Primera Divisió. A la Tercera Categoria masculina la victòria ha estat pel CE Penedès, i a la Segona Categoria Femenina per la UA Terrassa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.