El Costa Brava Xtrem Running finalitza amb gran èxit esportiu i d\’organització

0
482

Imanol Aleson i Olga Gasset s\’adjudiquen la III edició del Costa Brava Xtrem després de recórrer 135 quilòmetres en tres etapes per camins de ronda i quatre jardins botànics de la Costa Brava
La carrera de ultrafons, única en la seva modalitat pel seu recorregut al costat del mar, s\’ha resolt amb gran èxit de participants, assistents i organització La modalitat de la Selva Marítima, de 25 quilòmetres, va anar el divendres per a Antonio Sevillano i Anne Cottrell, després de rebaixar en 20 minutos els temps de l\’edició de 2010| La III edició del Costa Brava Xtrem Running ha finalitzat avui a Portbou amb gran èxit d\’assistència i organització després de tres intensos dies de dura carrera que ha portat als seus participants a recórrer 135 quilòmetres de l\’idíl·lic paisatge de la Costa Brava pels seus camins de ronda i els seus quatre jardins botànics (Marimurtra, Pinya de Rosa, Santa Clotilde i Cap Roig) al seu pas per les comarques de la Selva, el Baix i Alt Empordà. La victòria en la modalitat del Xtrem, de gran duresa després de recórrer 135 quilòmetres en tres etapes, ha correspost en homes al basc Imanol Aleson (13h 25m 47s), corredor semi-professional i guanyador de l\’última edició de100 milles del Humiliak del Pais Basc, seguit de Xavier Llamas (13h 42m 37s), ciclista professional, i de Víctor Garanto Faixo (13h 56m 27s), segon en la passada edició de la carrera. En dones, la victòria ha estat per a la catalana Olga Gasset Mondet (16h 31m 22s), seguida de Celia Tallada (17h 47m 40s) i Ana Isabel Estevez (17h 56m 06s). Els mateixos corredors ja es van adjudicar ahir el millor temps provisional al final de la segona etapa, amb excepció de Flames que avui ha acabat arrabassant-li la segona plaça a Garanto. Després de la primera etapa del divendres de 25 quilòmetres de Blanes a Tossa de Mar, corresponent a la modalitat de la Selva Marítima, ahir es van disputar els primers 55 quilòmetres de Sant Feliu de Guíxols a Roda de Ter, Torroella de Montgrí, protagonitzant-se un dels moments de major duresa quan una pluja torrencial va fer aparició en el tram amb més dificultat de la carrera. Els últims quatre quilòmetres es van disputar sobre la sorra de la platja en un final èpic amb les Illes Medes de fons. En total, uns 20 corredors van abandonar la prova. Avui, s\’han disputat els últims 55 quilòmetres restants, amb un recorregut de Roses a Portbou, amb nou domini de Imanol Aleson i Olga Gasset. L\’etapa, molt més agresta al seu pas per Cap de Reus, ha estat una de les més atractives per als corredors sense que s\’hagi produït cap incidència mèdica rellevant, encara que amb la tramuntana bufant a uns 80 km/h. i alleugerint, en aquest cas, la intensa calor. Al final, s\’han produït 65 retirades entre els corredors, arribant a meta un total de 116. Un total de 65 personis entre membres del staff de la carrera i professionals contractats han vetllat aquests dies per la bona marxa i seguretat de la prova amb gran èxit d\’organització. La carrera ha tornat a puntuar per segon any consecutiu per a l\’Ultra-Trail del Montblanc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.