Un nou rècord d’Espanya i més de vuit atletes amb el passaport per a Londres consoliden la força del Mítin de L’Hospitalet

0
1809

L’Alcaldessa de L’Hospitalet, Nuria Marín, ha destacat que ” la nostre ciutat ja està situada al centre del món Paralímpic Internacional”
Una tarda fantàstica ha enmarcat aquest VIè Mítin d’Atletisme Internacional ISS, Gran Premi Kern Pharma per a Atletes amb Discapacitats de L’Hospitalet, que amb un enorme èxit d’asistència, un 85% d‘espectadors a les grades i una llotja plena d’autoritats, ha donat el tret de sortida a una de les millors jornades atlétiques.| Com destacava la Il.lma Acaldessa de L’Hospitalet, la Sra. Nuria Marín: “L’Hospitalet és ja la ciutat capital de l’esport paralímpic, és una ciutat exemple d’integració de persones, cultures i sensibilitats”. Amb aquestes paraules donava la benvinguda a esportistes, assistents i representants de les institucions, el tinent d’Alcalde de l’ârea d’esports, Sr. Antoni Bermudo, regidors i regidores de l’Ajuntament, la Subdirectora de promoció esportiva del Consejo Superior de Deportes, Sra. Marta Carranza, la Directora dels Serveis erritorials de Benestar I Familia, Sra. Carme Canela i el coordinador de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, Sr. Antoni Tobeñas, entre d’altres. Al terreny esportiu hem pogut veure un nou rècord d’Espanya en llençament de pes, que ha signat David López amb 10’02. La jove atleta local del ISS de L’Hospitalet, Eva Ngui a obtigut la mínima per viatjar a Londres, a la seva categoria T11/T12. El Salt de llargada ambulant ha donat, també, tres mínimes per a Londres, la de Martín Parejo, del ISS de L’Hospitalet, Xavi Porras i la del francès Ronan Pallier. El Campió paralímpic David Casinos ha marcat també la mínima pels JJ.Paralímpics de 2012 en llençament de pes i David López, també a fet la mínima en Disc. Però unes de les proves més espectaculars han estat el 400 i els 800m amb cadira de rodes, on Jordi Madero i Josep Puigbó han fet també les mínimes exigides per el Jocs. Les proves han estat al nivell més alt, magrat que el vent que ha començat a bufar fort a mitja tarda a fet que algunes de les proves hagin estat més complicades. La pluja no ha fet aparició fins al final de les proves i ha permès que la pista rodés bé.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.