Al voltant de 400 participants en la 3ª Cursa i Caminada de Muntanya del Catllar

0
329

Ferran de Torres (Runnersworld TGN) i Cristina Sole (Run Speed Tarraco) guanyadors de la 3ª edició de la Cursa el Catllar 2011.
• Un centenar de caminaires i 50 infantils completen l\’èxit de matinal atlètica. 15.maig,11 La tercera edició de la Cursa de Muntanya El Catllar, ha reunit a més de 400 atletes. Entre els participants cal destacar la presència de més de 80 participants de fora de la província de Tarragona.| Aquesta tercera edició ha presentat la novetat de poder triar entre Cursa i Caminada. Una primera opció constava de 10km i una segona que constava d\’un divertit i atractiu circuit de 8km. Aquesta edició a premiat als millors equips masculins (millors 5) i femenins (millors 3) amb premi especial, patrocinat per AQUUM La Pineda. Runnersworld TGN en masculí i Run Speed Tarraco en Femení, han estat els guardonats. Tots els atletes arribats a meta han estat obsequiats amb un esmorzar consistent en: Entrepà calent de llonganissa, Formatge, Xips, Fruita seca, Olives, Got de Cervesa i un etc de avituallamen sòlid per reposar les forces gastades. La matinal ha conclòs amb les carreres infantils, on s\’han celebrat 3 categories amb la participació de més 50 nens i nenes

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.