Al voltant de 400 participants en la 3ª Cursa i Caminada de Muntanya del Catllar

0
496

Ferran de Torres (Runnersworld TGN) i Cristina Sole (Run Speed Tarraco) guanyadors de la 3ª edició de la Cursa el Catllar 2011.
• Un centenar de caminaires i 50 infantils completen l\’èxit de matinal atlètica. 15.maig,11 La tercera edició de la Cursa de Muntanya El Catllar, ha reunit a més de 400 atletes. Entre els participants cal destacar la presència de més de 80 participants de fora de la província de Tarragona.| Aquesta tercera edició ha presentat la novetat de poder triar entre Cursa i Caminada. Una primera opció constava de 10km i una segona que constava d\’un divertit i atractiu circuit de 8km. Aquesta edició a premiat als millors equips masculins (millors 5) i femenins (millors 3) amb premi especial, patrocinat per AQUUM La Pineda. Runnersworld TGN en masculí i Run Speed Tarraco en Femení, han estat els guardonats. Tots els atletes arribats a meta han estat obsequiats amb un esmorzar consistent en: Entrepà calent de llonganissa, Formatge, Xips, Fruita seca, Olives, Got de Cervesa i un etc de avituallamen sòlid per reposar les forces gastades. La matinal ha conclòs amb les carreres infantils, on s\’han celebrat 3 categories amb la participació de més 50 nens i nenes

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.