S´obren les inscripcions per a la 22ª edició de la Cursa Popular

0
322

Des d´avui i fins el proper 2 de juny s´ha obert el període d´inscripció per a la 22º edició de la Cursa Popular de Badia del Vallès que tindrà lloc el diumenge 5 de juny. Es poden inscriure totes les persones que ho desitgin, sense distincions de sexe o edat que es classificaran per diferents categories. La cursa s´iniciarà a les 10 h del matí, a l´avinguda Burgos, just davant de l´Ajuntament, i tindrà una durada màxima d´una hora i mitja. La recollida de xips s´efectuarà de 8 a 9.30 hores a la Plaça Major.| La distancia transcorrerà per un tram de 6 km dels quals aproximadament un 90 % serà per asfalt i la resta per terreny mixt. S´instal·larà un punt d´avituallament a l´arribada. A més, per a tots els participants que arribin a la meta passant per tots els controls, se´ls hi lliurarà una bossa amb diversos obsequis. El guanyador absolut d´aquesta 22º edició de la cursa popular s´emportarà un viatge de cap de setmana, una impressora, un rellotge i unes ulleres per córrer. També hi haurà premis pels guanyadors de la resta de categories. Les inscripcions es poden realitzar directament al Complex Esportiu (Av. Via de la Plata s/n) o enviant aquest FORMULARI D\’INSCRIPCIÓ via e-mail a: esport-escolar@badiadelvalles.net.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.