S´obren les inscripcions per a la 22ª edició de la Cursa Popular

0
423

Des d´avui i fins el proper 2 de juny s´ha obert el període d´inscripció per a la 22º edició de la Cursa Popular de Badia del Vallès que tindrà lloc el diumenge 5 de juny. Es poden inscriure totes les persones que ho desitgin, sense distincions de sexe o edat que es classificaran per diferents categories. La cursa s´iniciarà a les 10 h del matí, a l´avinguda Burgos, just davant de l´Ajuntament, i tindrà una durada màxima d´una hora i mitja. La recollida de xips s´efectuarà de 8 a 9.30 hores a la Plaça Major.| La distancia transcorrerà per un tram de 6 km dels quals aproximadament un 90 % serà per asfalt i la resta per terreny mixt. S´instal·larà un punt d´avituallament a l´arribada. A més, per a tots els participants que arribin a la meta passant per tots els controls, se´ls hi lliurarà una bossa amb diversos obsequis. El guanyador absolut d´aquesta 22º edició de la cursa popular s´emportarà un viatge de cap de setmana, una impressora, un rellotge i unes ulleres per córrer. També hi haurà premis pels guanyadors de la resta de categories. Les inscripcions es poden realitzar directament al Complex Esportiu (Av. Via de la Plata s/n) o enviant aquest FORMULARI D\’INSCRIPCIÓ via e-mail a: esport-escolar@badiadelvalles.net.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.