LA MARATÓ EN UN CERTAMEN DE CINEMA ESPORTIU

0
493

El proper dijous 19 de Maig a les 19,30 h , al Museu Olímpic de Montjuïc (Barcelona), i dins del cicle dedicat a Històries de l\’Esport del certamen BCN Sports Film, es fa una sessió específica dedicada a la Marató.
Entrada gratuïta.
Els films de la sessió són: 25 ANYS MARATÓ SABLES, 21 minuts , Direcció: Toni Real, Narcís Noguera
25a edició de la Marató des Sables, considerada la prova esportiva més dura del planeta. Una cursa per etapes, de 250 quilòmetres, en ple desert del Sàhara.|
42\’195. LA DISTÀNCIA INCERTA , 42 minuts, Direcció: Sergi Jiménez Durant 4 mesos, tres corredors amateurs es preparen per la Marató de Barcelona. Hauran de combinar la seva vida personal amb durs entrenaments.
OBSESIÓN: 42.195 , 56 minuts. Començarà a les 20.30 h. , Direcció: Roberto Carrasco, Alberto Martín
Set persones amb les seves set realitats van a córrer una marató. El documental els segueix en la seva preparació i el dia de la prova perquè ens expliquin la seva experiència, les seves sensacions. Alhora, professionals del món de la carrera de llarga distància ens aporten informacions objectives sobre tot allò que té a veure amb el món de la marató.
http://www.bcnsportsfilm.org/ca/index.php.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.