Curses d\’ultraresistència per muntanya

0
425

El dissabte 14 de maig es donarà el tret de sortida a la I Lliga Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC amb la disputa del I Ultra Trail de Barcelona (UTBCN).
El Centre Excursionista Torrellenc, el Centre Excursionista de Begues i el Centre Excursionista de Sitges organitzaran aquesta prova en majúscules, amb un recorregut de 110 km i 4.500 m de desnivell positiu acumulat. També hi haurà la possibilitat de participar en un Trail de 70 km i 2.700 m de desnivell positiu. El temps màxim per finalitzar ambdues curses és de 24 hores.| Les inscripcions es van tancar el passat 7 de maig amb un total de 252 corredors. L’UTBCN arrencarà des de la població de Sitges i transcorrerà pels corriols i les pistes forestals del Parc Natural del Garraf. Hi participaran atletes del nivell de Juan José Oliva (Agrupació Excta. Alcanar), Paris Canals (Ass.Esp. Intempèrie), Jaume Folguera (Ass. Esp. Centre Excta. Vilassar de Mar), Ricard Verge, Judit Casas (Ass. Esp. Intempèrie) o Teresa Forn, entre d’altres. A banda de l’Ultratrail també es disputarà el Trail de Barcelona (TBCN) amb un recorregut de 77 kilòmetres i un desnivell positiu de 2.700 metres. Els 71 participants tindran el mateix temps que els corredors de la UTBCN per arribar a Sitges.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.