Presentació oficial de l’Extreme Man 113 – Illes Balears

0
1418

Aquesta tarda ha tingut lloc la presentació oficial del triatló Extreme Man 113 Menorca – Illes Balears 2011 al Castell de Sant Antoni de Fornells. Serà la segona edició d\’aquesta cursa de llarga distància que consisteix en 1,9 km de natació, 90km de ciclisme i 21 km de cursa a peu. Diverses personalitats han estat presents per aportar el seu suport a l\’esdeveniment que es desenvoluparà el proper 25 de setembre. | Marc Pons (President del Consell Insular de Menorca), Joana Barceló (Consellera de Turisme i Treball de Balears), Lazaro Criado (Conseller de Turisme de Menorca), Francesc Ametller (alcalde des Mercadal) i Luis Genero (Director de Win Sports Factory) , han presentat aquesta tarda l\’Extreme Man 113 Menorca – Illes Balears 2011, evocant amb entusiasme l\’espectacular estrena del mes de setembre passat. Uns 300 esportistes havien gaudit llavors de l\’entorn de Fornells (cor de l\’esdeveniment) i d\’una cursa que es caracteritza per la bellesa i la qualitat dels seus recorreguts. El proper 25 de setembre, la recepta serà millorada, com ho explica Luis Genero: \”amb l\’ajuda de les autoritats locals i del Govern de Illes Balears, hem aconseguit dissenyar un nou circuit de bici, encara més agradable i entretingut, que a més ens permetrà acollir a més participants. \”Objectiu anunciat: 500 inscrits. L\’atractiu de l\’illa com a destinació turística-esportiva, així que els resultats obtinguts amb la primera edició, seran els dos motors d\’aquest creixement. El president del Consell Insular de Menorca, Marc Pons, ha reiterat també la seva convicció: \”El triatló Extreme Man és una oportunitat per a Menorca d\’atraure un nou tipus de públic interessat en l\’esport. S\’inscriu perfectament en la política esportiva de les Illes Balears, i és un esdeveniment de dimensió internacional”. S\’espera un 25% de participació provinent de França, Anglaterra o Itàlia, motivada per la data del repte, posicionat a final de temporada. Vacances i esport: la combinació guanyadora per a Menorca, considerant la durada de l\’estada de cada participant (mitjana de 3 dies) i la presència dels seus acompanyants (mitjana de 2 persones per triatlete). En conclusió, els assistents han expressat les seves esperances en un projecte que a mitjà i llarg termini podria donar resultats excepcionals. Mes informació i inscripcions: www.extreme-man.com.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.