Presentació oficial de l’Extreme Man 113 – Illes Balears

0
1807

Aquesta tarda ha tingut lloc la presentació oficial del triatló Extreme Man 113 Menorca – Illes Balears 2011 al Castell de Sant Antoni de Fornells. Serà la segona edició d\’aquesta cursa de llarga distància que consisteix en 1,9 km de natació, 90km de ciclisme i 21 km de cursa a peu. Diverses personalitats han estat presents per aportar el seu suport a l\’esdeveniment que es desenvoluparà el proper 25 de setembre. | Marc Pons (President del Consell Insular de Menorca), Joana Barceló (Consellera de Turisme i Treball de Balears), Lazaro Criado (Conseller de Turisme de Menorca), Francesc Ametller (alcalde des Mercadal) i Luis Genero (Director de Win Sports Factory) , han presentat aquesta tarda l\’Extreme Man 113 Menorca – Illes Balears 2011, evocant amb entusiasme l\’espectacular estrena del mes de setembre passat. Uns 300 esportistes havien gaudit llavors de l\’entorn de Fornells (cor de l\’esdeveniment) i d\’una cursa que es caracteritza per la bellesa i la qualitat dels seus recorreguts. El proper 25 de setembre, la recepta serà millorada, com ho explica Luis Genero: \”amb l\’ajuda de les autoritats locals i del Govern de Illes Balears, hem aconseguit dissenyar un nou circuit de bici, encara més agradable i entretingut, que a més ens permetrà acollir a més participants. \”Objectiu anunciat: 500 inscrits. L\’atractiu de l\’illa com a destinació turística-esportiva, així que els resultats obtinguts amb la primera edició, seran els dos motors d\’aquest creixement. El president del Consell Insular de Menorca, Marc Pons, ha reiterat també la seva convicció: \”El triatló Extreme Man és una oportunitat per a Menorca d\’atraure un nou tipus de públic interessat en l\’esport. S\’inscriu perfectament en la política esportiva de les Illes Balears, i és un esdeveniment de dimensió internacional”. S\’espera un 25% de participació provinent de França, Anglaterra o Itàlia, motivada per la data del repte, posicionat a final de temporada. Vacances i esport: la combinació guanyadora per a Menorca, considerant la durada de l\’estada de cada participant (mitjana de 3 dies) i la presència dels seus acompanyants (mitjana de 2 persones per triatlete). En conclusió, els assistents han expressat les seves esperances en un projecte que a mitjà i llarg termini podria donar resultats excepcionals. Mes informació i inscripcions: www.extreme-man.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.