FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
307

El proper diumenge 15 de maig se celebraran les Jornades Finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.011 a les diferents categories.
Els encontres de la Primera Categoria masculina se celebraran a l\’Estadi Municipal del Congost de Manresa, la Final A , i a l\’Estadi Municipal de Granollers, la Final B. En dones, els encontres es disputaran a Estadi Moisès Llopart de El Prat de Llobregat, la Final A , i Estadi Municipal de Castellar del Vallès. A la Segona Categoria masculina la Final A se celebrarà a l\’Estadi Municipal Can Dragó de Barcelona, i la Final B a l\’Estadi Club Natació Reus Ploms.| Finalment, la Tercera Categoria masculina i Segona Categoria femenina disputaran la seva corresponent quarta jornada final. El dissabte 14 la Final B a Estadi Municipal La Bòbila de Gavà, i la Final A el diumenge 15 a l\’Estadi Municipal de Mataró.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.