FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
400

El proper diumenge 15 de maig se celebraran les Jornades Finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.011 a les diferents categories.
Els encontres de la Primera Categoria masculina se celebraran a l\’Estadi Municipal del Congost de Manresa, la Final A , i a l\’Estadi Municipal de Granollers, la Final B. En dones, els encontres es disputaran a Estadi Moisès Llopart de El Prat de Llobregat, la Final A , i Estadi Municipal de Castellar del Vallès. A la Segona Categoria masculina la Final A se celebrarà a l\’Estadi Municipal Can Dragó de Barcelona, i la Final B a l\’Estadi Club Natació Reus Ploms.| Finalment, la Tercera Categoria masculina i Segona Categoria femenina disputaran la seva corresponent quarta jornada final. El dissabte 14 la Final B a Estadi Municipal La Bòbila de Gavà, i la Final A el diumenge 15 a l\’Estadi Municipal de Mataró.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.