25ª. CURSA NOU BARRIS

0
433

El Club d’Atletisme Nou Barris organitza la 25ena. edició de la Cursa Popular de Nou Barris, serà recorreguda pels carrers de Nou Barris, amb sortida i arribada a la plaça Major de Nou Barris, el dia 15 de maig de 2011 a partir de les 09:00 del matí, amb la col·laboració del Ajuntament de Barcelona, Districte de Nou Barris.| 2. Podran participar tots els atletes que així ho desitgin, sense distinció de nacionalitat o sexe, sempre i quan s’hagin inscrit correctament i amb l’antelació requerida. 3. Es desqualificarà a tots els atletes que no compleixin les següents normes: Córrer sense portar el dorsal al davant. Córrer en una sèrie que no correspongui. No haver formalitzat la inscripció o bé perquè ho determinin tant el Jutge àrbitre com els comissaris de la prova. 4. Les inscripcions seran fins a un màxim de 1.200 dorsals a la cursa general i 1.000 a les curses de promoció. 5. Seran gratuïtes per les curses infantils i per la cursa general de 10 € per persona (9 € per persones amb xip groc). S’hauran de fer anticipadament via internet a través de la web o presencialment a la seu del Districte o punts definits per l’organització a tal efecte no més tard del dia 12 de maig. 6. Entrega de dorsals i xips. S’hauran de passar a recollir el mateix dia de la cursa fins a una hora abans de l’inici de la cursa corresponent. 7. Totes les persones inscrites i arribades rebran un obsequi (els de la cursa general han de retornar el xip a l’organització). 8. El cronometratge de les curses (excepte la de nins i prebenjamins, que serà únicament posicional) es farà a càrrec del comitè de jutges de la Federació Catalana d’Atletisme. 9. L’organització podrà sol·licitar la documentació on consti l’edat dels participants. El participant en cas de negar-se a presentar els documents que ho acreditin, podrà ésser desqualificat. 10. El circuit de la cursa general i de la caminada estarà tallat al trànsit fins a una hora i quinze minuts després de la sortida. Tothom que no compleixi l’horari i continuï la competició, ho farà a compte i risc propi i fora de la calçada. 11. La cursa conta amb dutxes, wc i un lloc on guardar les bosses. 12. L’organització declina tota responsabilitat quant als diferents perjudicis que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits. 13. La inscripció en aquesta competició implica tant la total acceptació d’aquest reglament com l’acceptació de la difusió de la seva imatge en qualsevol mitjà de comunicació que l’organització consideri oportú. 14. Tot allò que no preveu aquest Reglament serà resolt per l’organització al seu moment.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.