La 3ª Cursa i Caminada de Muntanya del Catllar (15.05.11) , ja supera els 200

0
496

Mancant 4 dies per celebrar-se la cursa, les inscripcions porten bon ritme i es preveu superar els 250 participants de la passada edició.
La presència de més de 60 atletes de fora de la província de Tarragona, confirma la bona salut que té aquest esport i especialment el TRAIL RUNNING.
La tercera edició de la Cursa de Muntanya El Catllar, que reunirà a més de 250 atletes, tindrà com a principal protagonista l\’atractiu circuit que ofereix aquesta cursa. Aquesta tercera edició presenta la novetat de triar entre Cursa i Caminada. Una primera opció consta de 10km i un segon que consta d\’un divertit i atractiu circuit de 8km.| Es lliuraran premis als 3 primers masculins i femenins de la general, així com al primer de cada categoria. Aquesta edició premiarà als millors equips masculins (millors 5) i femenins (millors 3) amb premi especial, patrocinat per AQUUM La Pineda. Els participants gaudiran de servei de guarda-roba gratuït. Tots els atletes arribats a meta, seran obsequiats amb un esmorzar consistent en: Entrepà calent de llonganissa, Fruita seca, Olives, Got de Cervesa cal destacar que més de 60 participants provenen de fora de la provincia de Tarragona. En finalitzar la carrera els participants seran obsequiats amb una samarreta tècnica.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.