Badia del Vallès ja te logotip per a la 22a edició de la Cursa Popular

0
422

El passat 13 d´abril es va celebrar a Badia del Vallès el lliurament de premis del concurs de dibuix infantil de la 22ª Cursa Popular de Badia del Vallès, un concurs amb l´objectiu d´escollir el logotip de la Cursa Popular que es celebrarà el proper 5 de juny. El concurs va comptar amb un alt índex de participació, ja que es va comptar amb més de 150 dibuixos de les quatre escoles de Badia del Vallès, un treball transversal amb les quatre escoles i el servei d´esports. Els premis els van lliurar l´alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, el regidor d\’esports Isabelo Pacheco i la regidora d\’educació Raquel Gràcia.| Per finalitzar l\’acte l´Alcaldessa va agrair “la gran participació” i va advertir a la guanyadora del concurs “que veurà el seu dibuix per arreu de la ciutat”. S\’adjunta el dibuix guanyador del concurs.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.