Ragna Debats i Èric Díaz, primers líders de la Copa Catalana de Curses de Muntanya

0
424

Diumenge 8 de maig es va iniciar la X Copa Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC amb la disputa de la IV Mitja Marató de Muntanya de la Faiada (El Pont de Suert), organitzada pel Centre Excursionista de l’Alta Ribagorça, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Pont de Suert. Desprès d’un dissabte molt passat per aigua, el diumenge es va aixecar amb un magnífic sol i una temperatura ideal per a córrer. El terreny, tot i la pluja del dissabte, estava en unes condicions immillorables per a la disputa de la prova.| A les 9.30 h es va donar el tret de sortida de la cursa tant en categoria masculina com femenina. De seguida, un grup de 6 atletes va encapçalar la carrera en la cursa masculina, mentre que en dones, des d’un primer moment es ca escapar la component de la Selecció Catalana Ragna Debats (CE Xerta). Al km 8 continuava el frec a frec en la categoria masculina. A partir d’aquets punt fins al cim de la Faiada (1.701 m), el punt més alt de la cursa, Èric Diaz (AE Diedre), va augmentar considerablement el ritme deixant als seus perseguidors. En l’últim tram de la cursa només dos corredors es van disputar les posicions de podi: Marc Caros (AE Diedre) i el mateix Èric Díaz, que finalment es va emportar la victòria. El tercer esglaó del podi el va ocupar Dani Tristany (AE Mountain Runners del Berguedà). Pel que fa a la categoria femenina la dominadora absoluta va ser Ragna Debats, que va treure més de 10 minuts a la segona classificada, Montse Bacardit (CE d’Aran). Completà el podi Carme Millan (CE Balaguer). Cal destacar el bon ambient viscut durant tota la cursa i el gran esforç de l’organització que s’ha vist reflectit en l’agraïment dels corredors pel bon marcatge i el número d’avituallaments.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.