MUNDIAL DE TRIATLÓ CROS

0
424

Els paratriatletes catalans Toni Franco i Marcos Pellicer iniciaven la seva marxa en el Mundial de Triatló Cross , que es disputava en la localitat de Càceres, més concretament en el complex esportiu de l\’anell. La cursa es va desenvolupar amb el handicap de la pluja, doncs encara que en el moment de la cursa la pluja va respectar els participants, no havia deixat de ploure fins llavors, i deixant així un circuit de bici molt complicat i perillós en el qual van ser freqüents caigudes bastant aparatoses, que per sort no van impedir la nostra retirada, encara que si ens hem vam emportat uns quants esglais, sense comptar amb els morats i esgarrapades. El primer segment, el de natació es va disputar amb una temperatura d\’uns 15º. | El total d\’aquest segment eren d\’1.000 metres , 500 d\’anada i 500 de tornada, amb la dificultat que en els primers 500 metres hi havia corrent i era complicat nedar en línia recta i van ser bastants vegades que els jutges ens cridaven per poder corregir la nostra adreça, encara així Toni Franco va sortir el 5º de l\’aigua i Marcos Pellicer 6º de la general i 1º i 2º de la nostra categoria. La primera transició va ser ràpida i sortim a donar-ho tot en un segment que com he comentat abans era molt complicat fins i tot per a gent sense discapacitat. El circuit de bici tenia de tot, zones de tolls, zones de fang, trialeres, pujades, baixades, etc.. Era un circuit en el qual no hi havia ni una zona en la qual es pogués anar tranquil ni un sol moment. Va ser en aquest segment i a causa d\’una caiguda on Marcos Pellicer va perdre la segona plaça i on Toni Franco va gestionar perfectament la seva primera posició. Després de 20km eterns de bici es va arribar a la segona transició, en la qual també es va fer ràpida i sense problemes. D\’aquí passem al segment de cursa a peu . Eren 6km en el qual la meitat d\’ells era un autèntic pasturatge de fang a causa de la pluja caiguda aquests dies. En aquest segment Toni Franco va demostrar la seva superioritat en la cursa a peu i va defensar perfectament la seva primera plaça, convertint-se així en Campió del món, i Marcos Pellicer encara que ho va intentar li va anar impossible tornar a recuperar aquesta segona plaça, i finalment 3º classificat , aconseguint la medalla de bonze del mundial.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.