Més d\’un centenar d\’atletes participen a la cinquena edició del Cros de la Salut en una jornada festiva

0
601

Fotos de la competició per F. Carrión
Jornada festiva i plena d\’esport. Això és el que s\’ha pogut viure aquest matí al Santuari de la Salut, dins dels actes de l\’Aplec que s\’han celebrat avui a la ciutat. En total han estat 107 atletes els que han participat en diferents categories. 51 han participat a la primera de totes, la infantil on la victòria ha estat per Feliu Esteve a la categoria masculina, que ha superat a Sergi Travé i David Domínguez en la lluita pel triomf. En categoria femenina, la més ràpida a donar una volta al circuit ha estat Joana Sallas de la Joventut Atlètica Sabadell, seguida de Claudia Pérez del Natació Sabadell i d\’Ana Domínguez de la JAS. En aquesta cursa s\’ha viscut una de les anècdotes del dia ja que un nen de només 3 anys ha estat capç de completar els 750 metres dels quals constava el circuit.| Acte seguit s\’ha disputat la categoria de veterans, que han donat dues voltes al circuit i on han participat un total de 29 atletes. No hi ha faltat el Josep Romaguera que amb 79 anys ha completat sense probles el quilòmetre i mig amb la resta de participants. La victòria ha estat per Manuel Guillen de la JAS seguit de Juan Ramón Marmolejo del Barberà i de l\’Antonio Sevillano de la Joventut Atlètica Sabadell. A la categoria femenina, la lluita ha estat molt intensa i s\’ha decidit en els últims metres amb el triomf de Nuria Ramírez del Club Natació Sabadell, per davant d\’Esther Montosa i de Maribel Catalán Collado de la UA Barberà. I finalment ha tancat aquesta cinquena edició del Cros de la Salut la cursa dels absoluts on hi han pres part un total de 27 atletes, i on l\’absència més destacada ha estat la del Jordi Cruz que per motius laborals no ha pogut participar, amb la qual cosa no ha pogut revalidar el títol de les últimes edicions. Contràriament al que es podia pensar, el triomf no ha estat gens fàcil pel sabadellenc Miguel Quesada. El de Campoamor s\’ha imposat a Sergio Bellido i Llorenç Esteve en una última volta emocionant on ha tirat de veterania. A la categoria femenina, Laura Gómez ha estat la més ràpida per davant de l\’atleta de Castellar, Montse Mas i de l\’atleta de la JAS Giannin Ignacio que han completat el podi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.