Bon inici de la Selecció Catalana en la Copa del Món de Curses de Muntanya

0
408

Aquest diumenge 8 de maig es va donar el tret de sortida de la Copa del Món de Curses de Muntanya de la ISF a Arles (Vallespir), amb la participació, un any més, de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC. En la carrera francesa (un quilòmetre vertical), els principals favorits a la victòria, l’italià Marco De Gasperi i la catalana Mireia Miró (UEC Gràcia) no van donar opció als seus rivals i van imposar-se amb relativa facilitat. Van acompanyar-los al podi el rus Mikhail Manleev i l’aragonès Luis Alberto Hernando en homes i l’andorrana Stéphanie Jiménez i la francesa Corinne Favre en dones.| Pel que fa als nostres representants, Mònica Ardid (UA Terrassa SE), 4a, va ser la millor classificada, mentre que Laia Andreu (UE Vic) va finalitzar la cursa en 10a posició. En homes, Toti Bes (CE Girona SE), fou el nostre millor corredor i acabà el quilòmetre vertical en 6a posició. Per la seva part, Xavi Espiña (CE Guissonenc) fou 8è, Jessed Hernàndez (AE Diedre), 12è i Pere Aurell (AE Diedre), 17è. En definitiva, que tot i no aconseguir cap podi, els corredors de la Selecció Catalana van ratllar a un bon nivell i van sumar molts punts de cara a la general per equips d’una Copa del Món que el proper 29 de maig té una de les cites més esperades pels corredors i públic: la Marató de Zegama (País Basc).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.