XXVII Milla Sagrada Família – V Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

0
453

Manuel Olmedo i Dolores Checa guanyen el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona
Les curses populars arriben als 2.000 inscrits, límit fixat per l’organització
Diumenge, 8 de maig – L’atleta de Sevilla, Manuel Olmedo, s’ha imposat en categoria masculina i s’ha adjudicat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT, les sèries professionals de la Milla Sagrada Família, que organitza la Fundació Claror, i que ha tingut lloc aquest matí al voltant del temple de la Sagrada Família de Barcelona, enmig d’un gran ambient festiu.| Manuel Olmedo (4’11”) ha comandat tota la cursa i ha traspassat la línia de meta en un final ajustat per davant del segon i tercer classificats l’atleta també sevillà Luis Alberto Marco (4’12”) i Juan Carlos Higuero (4’13’’). Manuel Olmedo ha imposat la seva llei des del començament i no s’ha deixat intimidar pels seus immediats perseguidors que han mirat d’aproximar-se inútilment al sevillà en els darrers metres. Olmedo s’ha mostrat molt satisfet del seu triomf i ha declarat davant dels mitjans de comunicació que “estic satisfet per la victòria perquè hi havia molt bons corredors competint”. Aquest és el seu primer triomf a la Milla Sagrada Família. Dolores Checa, guanyadora en dones Dolores Checa s’ha imposat a l’etíop Frehiwat Goshu en la sèrie femenina. L’atleta del Club Playas de Castellón, amb un temps de 4’46’’ s’ha imposat en la recta final a la corredora d’Etiòpia que ha passat per la línia de meta amb un temps de 4’47’’. En tercera posició ha acabat Irene Alfonso. La corredora de l’Atletisme Santutxu ha completat el podi amb un temps de 4’54’’. Alta participació a les sèries populars Com és habitual en els darrers anys la participació de la Milla ha estat molt alta i el dimarts 3 de maig ja es van esgotar el límit de 2.000 inscrits fixats per l\’organització. La Milla Sagrada Família-Gran Premi Gaudí, que organitza la Fundació Claror des de fa 27 anys, ha transcorregut sense incidents i enmig d’un gran ambient festiu. El sol ha lluït gran part del matí i la climatologia ha estat agradable per a la pràctica de l’esport. Per consultar les classificacions de totes les categories i la classificació completa del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona visiteu Lamilla.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.