Miguel Heras, Iker Carrera i Mònica Aguilera, victòries amb rècord en la Transvulcania

0
455

Els tres atletes del Salomon Santiveri van copar el primer lloc del podi amb rècord de temps inclòs després d\’imposar-se en els 83 km de la ultramaratón.
Heras i Iker van córrer junts tota la prova i van creuar la meta de la mà després de signar un crono de 7h32’, nova plusmarca de la prova
Després de la seva recent participació en el Marathon de Sabres Monica Aguilera es va decidir a última hora a venir a la Palma i es marxa amb la victòria en 10h.03’
Els corredors van elogiar el recorregut i paisatge de la Transvulcania que aquest any s\’ha integrat en el circuit de les Salomon Nature Trails| Tot queda a casa i en família. A casa, perquè el Salomon Santiveri Outdoor Team ha copat el podi en la tercera edició de la Transvulcania amb victòria, ex aequo, de Miguel Heras i Iker Carrera en categoria masculina i de la incombustible Mònica Aguilera en la femenina. I en família, perquè el vencedor de la mitja marató ha estat Javi Heras, germà de Miguel (i de l\’ex ciclista Roberto). Victòries emotives, rècords de temps, excel·lent meteorologia i postals inesborrables és el que ha deixat després de si aquesta tercera edició de la Transvulcania, que aquest any s\’ha incorporat al calendari de les Salomon Nature Trails i la llegenda de les quals creix a passos engegantits. Poques vegades es pot córrer pel cràter d\’un volcà amb vista al mar. “Feia temps que no gaudia tant”, van sentenciar al unísono els vencedors després de recórrer els 83 km del recorregut amb inacabables pujades i verticals descensos que salvaven 8.500 metres de desnivell. La carrera, que aquest any havia superat les previsions més optimistes amb 805 inscrits en les diferents proves, no va defraudar les expectatives. Miguel Heras venia a defensar el títol però, sobretot, a baixar el temps de rècord que va fer l\’any passat. Primer objectiu compliment. Iker Carrera s\’estrenava en La Palma així que volia provar-se i al final va aconseguir baixar de les vuit hores. De nou, objectiu compliment. Per darrere d\’ells, en tercera posició, va arribar un altre dels noms propis, el corredor vizcaino Chus Romon, de la Selecció Basca de carreres per muntanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.