La sonrisa del ultrafondo

0
955

L’ultrafondista grega Alexandra Panayotou, afincada a la Costa del Maresme, acaba de treure el seu primer llibre. En ell explica la seva experiència durant el repte que va realitzar per promocionar els Campionats d’Europa d’atletisme de Barcelona 2010. El repte consistia en córrer 2010 kms per la geografia espanyola en 31 dies, realitzant una mitja de 70 kms diaris i 30kms els diumenges. Alexandra Panayotou ha fet altres reptes d’ultradistància com la Transpirinenca, 1000Kms que separen San Sebastià de Girona en 12 dies; el Camí de Santiago des de Barcelona o una cursa des de Montserrat a Ripoll contra un cavall. En els seus reptes quasi sempre tenen un transfons solidari.| El llibre és motivador, tant per a corredors como per a no corredores, i parla sobre assolir les teves fites a través de l’excel·lència personal. L’ Alexandra, apart d’ atleta y escriptora és psicòloga de formació i dona xerrades motivacionals i de gestió de l’ excel·lència personal per empreses i institucions. Es per això que, el llibre, no només parla exclusivament del repte esportiu, també parla de les emocions, de l’autocontrol i la lluita para poder portar a terme el seu repte en unes condicions, en ocasions, realment adverses. L’ atleta farà una gira de presentacions que comencen aquest diumenge amb la firma d’exemplars a la Canet Race i que té una de les seves presentacions més emblemàtiques el dia 24 de maig al Museu Olímpic de Barcelona. Abans haurà passat per poblacions com Sant Vicenç de Montalt – la seva residència – o Lleida entre d’altres. La gira continuarà fins a finals de setembre, recorrent bona part de la ruta que va fer en el seu repte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.