IBRAHIM EZZAYDOUNI VOLA PER LES PUJADES DE LA CANET RACE.

0
426

Alberto Montenegro, speaker de la Canet Race, amb el seu peculiar estil desenfadat, dinàmic i amè es va disposar a donar la sortida després d\’un emocionant compte enrere… confeti al vent i a córrer. Circuit dur, sí… però recordem, això és la Canet Race. Sempre va bé un punt diferenciador amb la resta de curses del circuit. És obvi que després de donar dues voltes corrent pels bonics carrers de Canet de Mar qualsevol altra cursa de 10km serà bufar i fer ampolles
. Ibrahim Ezzaydouni va posar la directa des del principi, va assumir el seu paper de favorit i va arrasar amb tot… com a bon canetenc que és, pujava pels carrers com una autèntica gasela. No va tenir problema a travessar la línia de meta en primera posició amb un temps de 32.08, expliquen alguns testimonis que fins i tot va parar un moment a lligar-se una sabatilla que portava solta. A 31 segons va arribar el segon classificat de l\’any anterior i que aquest any tornava a repetir posició, Abdeslam El Ouahabi, que va decidir inscriure\’s a penes unes hores abans de la carrera. Va completar el podi altre marroquí establert a Canet, Ibrahim Azzouz, un jove promesa del nostre atletisme que ja va ser subcampió del món escolar l\’any passat. | Albert Pascual va entrar en quart lloc, millorant dos llocs respecte a l\’edició del 2010, seguit del fins llavors vigent campió, Abdeslam Louah, que va fer una molt bona carrera tenint en compte la preparació que està portant ara per a distàncies inferiors. Víctor Morente i Oscar Rodriguez van entrar sisè i setè respectivament, confirmant l\’alt nivell que presentava el cartell d\’aquest any. En dones Carme Auñón va entrar amb molta força en primera posició parant el crono en 38\’51. El segon lloc va ser de nou per a una atleta local, Carla Moreno, confirmant així el bon nivell que persisteix en l\’atletisme al llarg dels anys en aquest poblet de la costa. La tercera en discòrdia va ser Diana Jaén, que també va fer una gran carrera tenint en compte les característiques de la mateixa. Aquest any, a més, es va incloure una classificació per equips, gentilesa de Compressport, on l\’equip que es va portar el triomf va ser l\’Ashi Running.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.