Corea la Seoul International Wheelchair Marathon

0
334

Aquest matí amb uns 18 graus, humitat i havent dormit només de 22:30 a 01:00 (maleït jet lag) he disputat a Seul, Corea la Seoul International Wheelchair Marathon. Aquesta marato està considerada la segona més famosa darrera de la mítica cursa de Oita a Japó. Un marato només per cadira de rodes en una de les ciutats més habitades del planeta, us imagineu això a Barcelona o Madrid? Si ja amb 20.000 corredors posen traves per tancar els carrers imaginar-vos per a prop de 200 cadires. | La marato va començar com havia imaginat, l\’armada japonesa sortint en tromba però aquesta vegada la veritat que anava més comode del normal però ja en el quilòmetre 4 que havia la primera pujada m\’he quedat despenjat uns metres però en la baixada he pogut tornar a connectar, en la segona ha estat impossible i m\’he quedat despenjat amb dos japonesos. Més endavant atraparien a un altre japonès i un canadenc. Aquest últim va tenir la mala sort de punxar i em vaig quedar amb els 3 japonesos. Cap al final de la cursa es va quedar una japones i ens varem d\’haver de disputar a l\’Estadi Olímpic les places del novè al undecim amb la sort de fer la desena posició. Estic molt content del resultat ja que després de Boston vaig fer un aturada i just he tornat als entrenaments ja amb el cap en les competicions que disputare a finals de juny i principis de juliol als Estats Units. Una bona marca de 1h33:08 malgrat el meu mal estat de forma que em fa ser positiu per aconseguir una gran marca el proper 18 de juny a Duluth (USA).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.