CURSA DEL CENTENARI DEL C.D. TERRASSA HOCKEY – Diumenge, 15 de maig de 2011

0
437

Cursa puntuable pel circuit de curses ACTIVA\’T
. El proper dia 15 de maig de 2011, i coincidint amb les celebracions del Centenari del C.D. Terrassa Hockey, l\’Associació esportiva Mitja Marató Terrassa i el C.D. Terrassa Hockey organitzan la Cursa del Centenari del C.D. TERRASSA HOCKEY, puntuable pel Circuit de Curses ACTIVA\’T.| El recorregut serà pels voltants de les mateixes instal.lacions C.D. TERRASSA HOCKEY, situat a la Urbanització Les Pedritxes, de Matadepera. A partir de les 10:30 hores començara la Cursa Infantil, amb un recorregut de 1.200 m. i dividit en dos categories: – nascuts a partir del 2005 – nascuts entre el 1999 i el 2004 La cursa d\’adults s\’iniciarà a les 11:30 hores i el recorregut serà de 5.600 m. Les inscripcions per la Cursa es poden fer per internet a través de la web www.mitjaterrassa.cat , o de forma presencial a les instal.lacions del C.D. Terrassa Hockey, Ctra. de Talamanca, km. 5,6 (urb. Les Pedritxes). Les inscripcions es tancaran el dijous 12 de maig a les 20 hores. El preu d\’inscripció es de 2 euros la cursa infantil, i 3 euros la cursa d\’adults.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.