CAMPIONAT D\’ESPANYA UNIVERSITARI

0
366

El proper cap de setmana, 7 i 8 de maig, se celebrarà el Campionat d\’Espanya Universitari a les instal·lacions esportives de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló. Mig centenar d\’atletes catalans participaran en aquest estatal. Podem destacar la participació d\’Edgar Pérez (UB) als 200 metres de Marc Orozco (UPC) als 400 m, Víctor Montaner (UAB) als 1500 m, Xavier Carrión (UB) als 400 m tanques, Albert Vélez (UAB) en perxa, Plàcida A. Martínez (UB) als 100 m i 200 m i Laia Vilalta (ULL) als 400 metres, entre d\’altres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.