CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ

0
316

El proper cap de setmana, 7 i 8 de maig, se celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories de Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a les Pistes d\’Atletisme Moisès Llopart – CEM Sagnier, a El Prat del Llobregat , organitzat pel club Pratenc Associació d\’Atletisme. El dissabte es disputarà l\’autonòmic aleví i benjamí en jornada matinal. El mateix dissabte, però en jornada de tarda es realitzarà la competició infantil, i el diumenge en jornada matinal es disputarà el campionat cadet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.