Xavi Llobet i Carlos Gil: dos experts per a l’Extreme Man 226 Salou

0
2134

Carlos Gil i Xavi Llobet donaran suport als participants del Extreme Man 226 Salou en el seu desafiament, el proper 5 de juny. Els dos mestres (tots dos han estat campions d\’Espanya de triatló) aportaran els seus consells i respondran tots els dubtes i preguntes dels triatletes, durant dues \”masterclass\” organitzades en els dies previs a la cursa.
L’Extreme Man 226 Salou és un repte extraordinari. Per la seva duresa, per la seva durada. La gran majoria dels participants necessitarà 12 hores per completar els 3,8 km de natació, 180km de bici i 42,2 km a peu. A més de la proesa física, l\’èxit està condicionat per diversos factors. L\’estratègia i la gestió de l\’esforç, acompanyades d\’una multitud de trucs i detalls, poden portar al triomf, o al contrari, complicar les coses …| El divendres 3 de juny a les 18:00, Carlos Gil facilitarà algunes d\’aquestes claus per ajudar els corredors en anticipar el sector a peu de la prova. Aquesta temporada, el Campió d\’Espanya de triatló 2006 es concentra en la marató, i té molt per explicar. Rebrà a tots els participants i altres esportistes curiosos a la zona de conferència de l\’Expo Extreme Man, per explicar algunes pautes bàsiques de cara al diumenge. Després de la seva ponència, un footing molt lleuger permetrà a tots de reconèixer el circuit a peu. El dissabte 4 de juny a les 10:00, serà el torn de Xavi Llobet d\’animar una Masterclass, des de la platja aquesta vegada, per preparar els participants (i la gent interessada) al tram de natació. Què errors freqüents evitar? Quines accions senzilles poden ajudar? El manresà, membre de l\’equip olímpic a Atenes 2004, respondrà a aquestes preguntes i més, abans de liderar un entrenament breu en el lloc de sortida de la prova. El dissabte a la tarda, a les 19:00, després del check-in a la zona de conferència de l\’Expo Extreme Man, els dos experts donaran un últim briefing. Aquesta posada a punt tindrà per tema principal el circuit de bici, així com l\’alimentació, i diverses recomanacions perquè cadascú estigui el més serè i tranquil possible abans del gran dia.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.