IIª CANET RACE 10km, EL DUEL ESTÀ SERVIT

0
420

En aquesta 2ª edició de la Canet Race 10km es preveu una dura pugna per obtenir la victòria. Abdeslam Louah defensa títol i es mostra com un seriós candidat a repetir triomf ja que l\’any passat va demostrar que es defensa molt bé en aquest circuit. En ser un corredor de mig-fons està adobat en mil batalles tàctiques, la qual cosa li dóna moltes opcions en el desenvolupament d\’una cursa a on es requereix una òptima administració de les forces. No obstant això, en aquesta ocasió comptarà amb rivals que s\’ho posaran molt difícil. | El corredor local, Ibrahim Ezzaydouni, en les files del F.C. Barcelona, amb tan sols 20 anys, és una ferma promesa que apunta molt alt i que de ben segur estarà a la lluita per aconseguir creuar la línia de meta en primera posició. El seu company de entrenaments i de club, l\’altre Ibrahim, en aquest cas Azzouz, i que en la temporada passada va obtenir un segon lloc en el mundial de cross escolar, és un altre clar aspirant a pujar al podi. Cal tenir en compte també a Víctor Morente, un ex-atleta professional amb una qualitat impressionant i amb una llarga experiència al món de l\’atletisme que el fa ser un rival molt perillós per a tots els seus adversaris. La carrera també comptarà amb Albert Pascual un veterà en clara progressió aquests últims anys dins del que seria l\’atletisme popular i que en l\’anterior edició va obtenir ja una meritòria sisena posició. L\’últim en discòrdia serà Oscar Rodríguez del C.A. Calella , un habitual del circuit de carreres a Catalunya i que mostra molta regularitat. El que és segur és que gaudirem d\’una bonica carrera en la qual tots ells jugaran les seves cartes per intentar imposar-se i de ben segur millorar els 32\’56 amb els quals es va guanyar l\’any passat. En quant a les noies, la cursa està molt més oberta. L\’atleta local Carla Moreno intentarà superar el registre de 40\’37 amb el qual l\’any passat es va imposar Elena Davi. El diumenge novament es comptarà amb la presència d\’Alexandra Panayotou, l\’ultrafondista que s\’incorporarà a la sortida després d\’haver realitzat uns quants quilòmetres prèviament, ja que vindrà corrent de casa seva, a Sant Vicenç de Montalt, a uns 20 quilòmetres .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.