El Club Natació Prat masculí i el Centre de natació Mataró femení Campions de Catalunya per equips de triatló

0
452

El Club Natació Prat ha organitzat per primer cop a casa nostra aquesta formula del triatló per equips i per lo tant el primer Campionat de Catalunya de l´especialitat.La competició va ser tot un èxit amb un desenvolupament impecable i molt emocionant , sota el format de la distancia sprint els equips van fer front a 750 metres de natació a mar obert , en un matí en que el mar estava molt mogut i que fins i tot va fer perillar la celebració d’aquest primer segment de la natació , tot seguit 20 quilometres de ciclisme de carretera , tres voltes a un circuit tallat el transit en la carretera que uneix el casc urbà del Prat del Llobregat amb la seves platges , per finalment 5 quilòmetres de cursa a peu per tota la façana litoral.| A la competició per equips masculins , formada per un mínim de 4 màxim de 6 dels que com a mínim 4 components tenen que anar junts des de la sortida fins creuar la línia de meta es van imposar el amfitrions del Club Natació Prat (Calle-Reig-Torres-López-García ) amb un temps final de 1 hora 1 minuts i 42 segons , 55 segons per davant dels segons classificats el Centre de Natació Mataró ( Fernández-Moragas-Júarez-Cuadrado) completant el podi com 3º el Club Natació Reus Ploms (Torrades-Baeza-Fontbote-Nadal-Lerin). Els equips femenins , formats per un minin de 3 i màxim de 5 , victòria pel Centre de Natació Mataró (Cayla-Pellejero-Loehr-Rodríguez) amb un temps de 1 hora 14 minuts 40 segons i més de 4 minuts per davant de les segones classificades el Club Natació Reus Ploms (Martínez-Ollé-Prat-Farriols-Gómez) i 3ª classificades per les amfitriones del Club Natació Prat (Dorvil-Miro-De la cal-Maqueda).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.