El Club Natació Prat masculí i el Centre de natació Mataró femení Campions de Catalunya per equips de triatló

0
332

El Club Natació Prat ha organitzat per primer cop a casa nostra aquesta formula del triatló per equips i per lo tant el primer Campionat de Catalunya de l´especialitat.La competició va ser tot un èxit amb un desenvolupament impecable i molt emocionant , sota el format de la distancia sprint els equips van fer front a 750 metres de natació a mar obert , en un matí en que el mar estava molt mogut i que fins i tot va fer perillar la celebració d’aquest primer segment de la natació , tot seguit 20 quilometres de ciclisme de carretera , tres voltes a un circuit tallat el transit en la carretera que uneix el casc urbà del Prat del Llobregat amb la seves platges , per finalment 5 quilòmetres de cursa a peu per tota la façana litoral.| A la competició per equips masculins , formada per un mínim de 4 màxim de 6 dels que com a mínim 4 components tenen que anar junts des de la sortida fins creuar la línia de meta es van imposar el amfitrions del Club Natació Prat (Calle-Reig-Torres-López-García ) amb un temps final de 1 hora 1 minuts i 42 segons , 55 segons per davant dels segons classificats el Centre de Natació Mataró ( Fernández-Moragas-Júarez-Cuadrado) completant el podi com 3º el Club Natació Reus Ploms (Torrades-Baeza-Fontbote-Nadal-Lerin). Els equips femenins , formats per un minin de 3 i màxim de 5 , victòria pel Centre de Natació Mataró (Cayla-Pellejero-Loehr-Rodríguez) amb un temps de 1 hora 14 minuts 40 segons i més de 4 minuts per davant de les segones classificades el Club Natació Reus Ploms (Martínez-Ollé-Prat-Farriols-Gómez) i 3ª classificades per les amfitriones del Club Natació Prat (Dorvil-Miro-De la cal-Maqueda).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.