Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) i Nuria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) Campions de Catalunya absolut de triatló a Banyoles

0
462

La 8ª edició del triatló de Banyoles sota el format de mitja distancia ha sigut La prova inaugural de la Lliga nacional de l’especialitat i al mateix temps el Campionat de Catalunya absolut individual i per equips de la mitja distancia.Els 459 triatletes (29 fèmines) que van creuar la línia d’arribada instal•lada al Parc de la Draga ,van deixar enrere : 2.200 metres de natació a l’estany , 80 quilòmetres de ciclisme de carretera i 20 quilòmetres de cursa a peu , 3 voltes rodejant l’estany.| El Manresà , Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms ) es va adjudicar la victòria un cop superat els seus dos acompanyats del segment de ciclisme i ja en els 20 quilòmetres de cursa a peu va obrir una escletxa que li va permetre creuar la línia de meta en primer lloc amb un tempos de 3 hores 34 minuts i 32 segons , 2 minuts i 32 segons per davant del segon classificat Joan Montguillot (Club Esportiu Picornell) i 3º Xavier Boneta (Club Fluvial Cidade de Lugo).Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Escudero-Santasusana) 2º Centre de Natació Mataró (Cano-Soler-Brück) 3º Club Esportiu Picornell (Montguillot-Puigbó-García). A la vessant femenina amb una nombrosa presencia de triatletes estrangeres , la també Manresana Nuria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) es va endur en claredat la victòria amb un temps final de 4 hores 21 minuts i 19 segons , amb un marge de 9 minuts i 21 segons per davant de Marina Basart (Club aquàtic Xaloc) i tercer lloc absolut i primera veterana per la Francesa , Estripeau Pascale . El podi del campionat de Catalunya absolut el va completar en el seu tercer graó , Bárbara Vassilatos (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses).Per equips 1ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Pubill-Vassilatos-Soler) 2ª Triatló BCN-triforfun (Pracht-Trenas-LLuent)3ª Gavà triatló (Gil-Dassonville-Torres).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.