Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) i Nuria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) Campions de Catalunya absolut de triatló a Banyoles

0
352

La 8ª edició del triatló de Banyoles sota el format de mitja distancia ha sigut La prova inaugural de la Lliga nacional de l’especialitat i al mateix temps el Campionat de Catalunya absolut individual i per equips de la mitja distancia.Els 459 triatletes (29 fèmines) que van creuar la línia d’arribada instal•lada al Parc de la Draga ,van deixar enrere : 2.200 metres de natació a l’estany , 80 quilòmetres de ciclisme de carretera i 20 quilòmetres de cursa a peu , 3 voltes rodejant l’estany.| El Manresà , Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms ) es va adjudicar la victòria un cop superat els seus dos acompanyats del segment de ciclisme i ja en els 20 quilòmetres de cursa a peu va obrir una escletxa que li va permetre creuar la línia de meta en primer lloc amb un tempos de 3 hores 34 minuts i 32 segons , 2 minuts i 32 segons per davant del segon classificat Joan Montguillot (Club Esportiu Picornell) i 3º Xavier Boneta (Club Fluvial Cidade de Lugo).Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Escudero-Santasusana) 2º Centre de Natació Mataró (Cano-Soler-Brück) 3º Club Esportiu Picornell (Montguillot-Puigbó-García). A la vessant femenina amb una nombrosa presencia de triatletes estrangeres , la també Manresana Nuria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) es va endur en claredat la victòria amb un temps final de 4 hores 21 minuts i 19 segons , amb un marge de 9 minuts i 21 segons per davant de Marina Basart (Club aquàtic Xaloc) i tercer lloc absolut i primera veterana per la Francesa , Estripeau Pascale . El podi del campionat de Catalunya absolut el va completar en el seu tercer graó , Bárbara Vassilatos (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses).Per equips 1ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Pubill-Vassilatos-Soler) 2ª Triatló BCN-triforfun (Pracht-Trenas-LLuent)3ª Gavà triatló (Gil-Dassonville-Torres).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.