Un nou depredador devora quilòmetres pels turons i planes del Vallès!

0
422

ELS 10 DE SANTA. 5 de juny de 2011
Tot just a primers de juny, el primer diumenge dia 5, tornen, més depredadors que mai, Els 10 de Santa. Aquesta serà la seva quarta edició i incorporarà algunes novetats, com ara: -S\’augmenta el nombre d\’inscrits fins arribar a 1.000: des de l\’organització hem pres la decisió de no deixar ningú que vulgui córrer fora de la cursa. Així que, noies i nois, enguany no hi ha excusa que valgui (allò de: estan tancades les inscripcions, he fet tard, etc). | -Perquè els fills dels corredors i corredores que no siguin del poble puguin gaudir també d\’aquesta festa atlètica, sense l\’ai al cor de fer la inscripció a darrera hora i dia, hem obert -a través d\’atletisme.com una línia d\’inscripcions \”on line\” per les curses infantils, cobrant només la despesa de la inscripció. Així el dia de la cursa no hi haurà inscripcions i tots guanyarem en agilitat! -Per a totes i tots aquells que, amb legítim orgull, vulguin sumar punts per la lliga de ChampionChip, hem aconseguit que la present edició tingui una puntuació doble. -S\’ha incrementat la despesa en l\’obsequi perquè cada participant se\’n vagi amb un equipament compost de samarreta de tirants i pantaló d\’atletisme. A més a més, l\’entusiasme i les ganes de fer la feina ben feta perquè totes i tots -\”runners\” i organitzadors- gaudim d\’una memorable jornada atlètica, continuen intactes. Us esperem a Santa el proper 5 de juny! No hi falteu! Inscriviu-vos quant més aviat millor! No ho deixeu per darrera hora. Els 10 de Santa, amb un ànim absolutament depredador de quilòmetres, se us menjarà si vosaltres no ho feu abans! Les inscripcions podem fer-les per internet (www.atletisme.com, www.fondistes-pepa.org) o bé presencials a Barcelona (Domingo Catala, RUNNERSWORLD, Bikila), Granollers (L\’aire), Sant Cugat (Running Vallès) Sabadell (Intersport MOLINS), Terrassa (California Sport) i Santa Perpètua de Mogoda (Poliesportiu i Cau de la Bici).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.