Molt bona participació a les curses de Sant Josep de Montblanc 2001

0
513

Centenars de persones han corregut a la clàssica a l\’ermita de Sant Josep de Montblanc que té lloc cada primer de maig.
Les curses de Sant Josep de l\’1 de maig organitzades pel Club Atlètic Montblanc han comptat de nou amb molta participació. Centenars de persones han participat a les dues curses. A la cursa de fons han participat unes 280 persones de les 300 inscrites que era el límit fixat per la organització, mentre que a la popular ha comptat amb més d\’un centenar de participants. La cursa de fons, de 10 quilòmetres de llargada, arribava a la 17a edició i repetia el recorregut estrenat en l\’edició 2009, recorregut exigent que es desenvolupa per asfalt i camí. La cursa de fons ha estat guanyada en categoria masculina per Manuel Torres Alcazar de l\’Esportiu Penedès, i en categoria femenina per Dolça Ollé del FACVAC de Valls. Destacar el bon paper dels atletes del Club Atlètic Montblanc, on Sergi Casas ha quedat segon de la general.| Pel que fa a la cursa popular, de tres quilòmetres de llargada i que arribava a la 33a edició, aplegava desenes de persones de totes les edats que ha transcorregut pel mateix indret de les edicions passades, també, amb èxit. La cursa totalment popular, no es feia classificacions, ni trofeus, ja que l\’objectiu era que els més petits corresin i ho passessin bé. L\’arribada a l\’ermita el CAM ha obsequiat a tots els corredors amb records i un generós esmorzar. Posteriorment s\’han donat els premis dels guanyadors i s\’ha sortejat diversos regals. Així doncs, participació, trofeus, premis, quilòmetres, cansament i satisfacció en la que ja és una clàssica: la cursa a l\’ermita de Sant Josep que organitzada pel Club Atlètic Montblanc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.