El Club Triatló Runnersworld Tarraco obté un meritori novè lloc en el Campionat de Catalunya per equips celebrat aquest cap de setmana passat

0
450

El Club Triatlo Runnersworld Tarraco es va classificar en novena posició en el Campionat de Catalunya de Triatlon per equips disputat el passat dia 30 d\’abril al Prat de Llobregat (Barcelona). El club tarragoní va acudir a la prova amb 18 representants dividits en tres equips de sis components cadascun. En total, en el Campionat van participar 100 equips de tota Catalunya.| La prova va consistir a nedar 750 metres en el mar, rodar 20 quilòmetres amb bicicleta i altres 5 quilòmetres corrent. En aquesta modalitat per equips, els 6 membres de l\’equip han d\’anar plegats en la prova de natació i, una vegada realitzada la transició, puntuen els quatre millors temps. Així, en la carrera a peu són un mínim de quatre els membres de l\’equip que han de mantenir el grup unit. L\’equip de Club Triatló Runnersworld Tarraco (CTRWT) està format íntegrament per triatletes de la ciutat de Tarragona com Aleix Elias Raul Gomez, Aimar Assama, Jordi Ferre, Roman de l\’Om i Juanan Fernández. L\’equip tarragoní va emprar un temps d\’1:07:43 per completar el circuit, que es va complicar molt per l\’alt onatge en la primera part de la prova, les ones van arribar a superar els 1,5 metres d\’altura i va desgastar molt a tots els equips participants. És la primera temporada del CTRWT, per la qual cosa el novè lloc suposa tot un èxit per al club. Ja en la temporada de Duatlons (run/bike/run), que va de gener a abril, el club ha ascendit a Primera Divisió Catalana. El Club, el primer de la ciutat, compta amb més de 60 socis i compta amb el suport dels següents patrocinadors: Runnersworld TGN , Mas Rosello, Kufuuza, Pick Race, Bicipark, Tot Selecta, Europcar També cal destacar la col·laboració del CN Tarraco. L\’objectiu del club a curt termini és poder estar en Primera Divisió de triatló, però el pressupost necessari per ascendir i mantenir-se en aquesta categoria fa difícil la gesta i caldrà esperar a tenir una major aportació de subvencions i patrocini per poder aconseguir-ho.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.