CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ

0
325

Aquest dissabte 30 d\’abril s’ha celebrat la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Relleus en les categories cadet, infantil, aleví i benjamí a l\’Estadi Municipal d\’Atletisme de Mataró. Ha estat una extraordinària jornada d’atletisme de promoció on s’han aconseguit tres rècords de Catalunya. L’Avinent Manresa ha batut el rècord català de 4X60 metres de la categoria aleví femení per dues vegades, a la semifinal amb un temps de 34”85 i a la final amb 34”50. L’equip aleví femení del CE Universitari ha millorat el rècord de Catalunya de 3X600 metres amb un registre de 5’41’51”.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.