Alta participació al Cros de Muntanya de Can Caralleu amb un total de 326 atletes

0
584

Aquest passat dissabte 30 d’abril Can Caralleu va acollir l’onzena edició del Cros de Muntanya, l’únic que s’organitza dins de la ciutat de Barcelona. La cursa va comptar amb la participació de 326 atletes. A més, l’organització va exhaurir uns dies abans els 400 dorsals que havia posat com a límit.
La cursa es va desenvolupar amb total normalitat en un circuit de 12 quilòmetres de distància. La sortida dels atletes es va fer a l’hora esperada i un cop més, el Cros va comptar amb una alta participació. El guanyador de la cursa d’enguany en categoria masculina va ser Aniol Collado-Roure i Hernández del club Adidas Domingo Catalán amb un temps de 57:08 mentre que en categoria femenina la guanyadora va ser Raquel Velasco Peidró del club Verticruners amb una marca d’ 1:10:26.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.