Lliurats els premis del concurs fotogràfic de la Mitja Montornès

0
436

Lliurats els premis del concurs fotogràfic de la Mitja
 Dijous 28 a la tarda, al Casal de Cultura de Montornès, s’han lliurat els premis del primer concurs fotogràfic de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. L’acte ha comptat amb la presencia de Daniel Cortés, alcalde de Montornès, i d’Antonia Blanchart, regidora de cultura de Montornès, entre d’altres convidats. D’un total de 47 fotografies que optaven als premis, ha resultat guanyadora la fotografia \”Veloç\” , realitzada per Ivan Collado Garrido. El segon premi ha estat per Jordi Puig Tramunt, amb la fotografia titulada \”Salvador\” i el tercer premi ha estat per Veronica Gracia Estevez amb la imatge titulada \”Esfuerzo máximo\”.| Els guanyadors han rebut un xec amb el seu premi en metàl·lic i un lot de productes de Henkel, idèntic al que van rebre els corredors participants de la Mitja i els 5km. del passat mes de març. L’exposició de fotografies restarà oberta al públic des del dimecres dia 27 d’abril fins el dilluns dia 2 de maig, al Casal de Cultura de Montornès del Vallès. Es tanquen així els actes de la 18ª Mitja amb aquest nou concurs engegat aquest any i que amplia encara més el ja extens programa d’activitats paral·leles de la Mitja Montornès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.