Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega

0
472

Les previsions apunten a l\’assistència de 850 atletes, el diumenge 8 de maig, amb la presència de corredors d\’elit
El Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega celebrarà l\’onzena edició el proper diumenge 8 de maig batent el seu rècord de participació. Les inscripcions marxen a bon ritme i a dia d\’avui ja són 700 les persones inscrites. A una setmana de la cursa, tot fa pensar que es podria assolir l\’assistència de fins a 850 atletes, el sostre marcat pels organitzadors, el Club d\’Atletisme 100X100 Fondistes. La prova, que a més serà el IV Memorial Eduard Garcia Piqué, es consolida així com un clàssic dins el calendari de les curses de fons de Catalunya, tant per afeccionats com per professionals. | Canvi de circuit Els corredors disposaran de dos recorreguts de 10,5 i 21 quilòmetres que arrencaran a 2/4 de 10 del matí des del carrer de Joan Brossa, al Parc Esportiu del Reguer. Aquesta localització és una de les novetats d\’enguany, ja que la marató acostumava a sortir de la plaça del Carme. La utilització del Pavelló Municipal d\’Esports també afavorirà l\’apartat logístic. La nova ubicació de la sortida també es traduirà en un canvi de circuit, ja que per primer cop es passarà per la veïna població del Talladell. A través de diferents camins, la cursa també transcorrerà per Vilagrassa i s\’entrarà de nou a Tàrrega per la remodelada avinguda de Catalunya. Corredors d\’elit A la prova, puntuable per a la Lliga Interclubs Terres de Ponent i la Lliga Championship de Catalunya, repeteix Pol Guillen, corredor d\’elit del FC Barcelona i guanyador de la Cursa de la Mercè BCN 2010. També l\’acompanyarà David Martínez, del Club Atlètic Manresa, que quedà en quart lloc de la mateixa competició. L\’atleta olímpica Rosa Maria Morató donarà suport a la cursa targarina assistint al lliurament de trofeus i fent de jurat a la primera edició del concurs fotogràfic. Val a dir que en arribar a la meta, els corredors tindran a l’abast una petita piscina de gel per tonificar les cames. Promocionar els productes de la terra L\’11a Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega, que compta amb el suport de la Regidoria d\’Esports, obsequiarà a tots els participants amb productes de la comarca de l\’Urgell: vi blanc d’edició limitada de la Cooperativa L’Olivera de Vallbona de les Monges o galetes artesanes del Rosal de Tàrrega, a més d\’un buff de disseny exclusiu. D’altra banda, els corredors més ràpids que superin els rècords de la cursa rebran 200 euros. Estand solidari de recollida de roba esportiva Una altra de les novetats serà l\’estand solidari de recollida de bambes i roba esportiva. Tenint en compte l’acumulació de samarretes, xandalls, dessuadores i bambes en desús que acumulen els atletes, Càritas Tàrrega rebrà les peces que els vulguin cedir solidàriament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.