Mic Wellness – fisioteràpia i exercici físic

0
347

Mic Wellness és un centre de fisioteràpia i exercici físic situat al C/Freixa, 42 (parada Muntaner dels FGC) de Barcelona.
L\’equip està format únicament per Diplomats en fisioteràpia i Llicenciats en Ciències de l\’Activitat Físic ai l\’Esport.
Ofereixen serveis personalitzats adequant-se a les necessitats dels clients. Especialitzats en preparacions físiques i en tractaments de lesions del sistema múscul-esquelètic. A més disposen d\’una cabina de flotació per a tractaments de relaxació. Mic Wellness ofereix un 20% de descompte en tot els tractaments de fisioteràpia (massatges esportius, etc.) i preparacions físiques als usuaris de www.atletisme.com| Els serveis que oferim són els següents: Fisioteràpia: Massatge terapèutic i Esportiu, Reeducacio Postural, Drenatge Limfàtic manual, regeneració de parts toves, electroestimulació, ultrasons, kinesiotaping. Exercici físic: Programes personalitzts, tonificació muscular, pilates, estiraments i plataforma vibratòria. Flotació/relaxació: Cabina de flotació, massatge relaxant i massatge de pedres calentes.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.