Mic Wellness – fisioteràpia i exercici físic

0
477

Mic Wellness és un centre de fisioteràpia i exercici físic situat al C/Freixa, 42 (parada Muntaner dels FGC) de Barcelona.
L\’equip està format únicament per Diplomats en fisioteràpia i Llicenciats en Ciències de l\’Activitat Físic ai l\’Esport.
Ofereixen serveis personalitzats adequant-se a les necessitats dels clients. Especialitzats en preparacions físiques i en tractaments de lesions del sistema múscul-esquelètic. A més disposen d\’una cabina de flotació per a tractaments de relaxació. Mic Wellness ofereix un 20% de descompte en tot els tractaments de fisioteràpia (massatges esportius, etc.) i preparacions físiques als usuaris de www.atletisme.com| Els serveis que oferim són els següents: Fisioteràpia: Massatge terapèutic i Esportiu, Reeducacio Postural, Drenatge Limfàtic manual, regeneració de parts toves, electroestimulació, ultrasons, kinesiotaping. Exercici físic: Programes personalitzts, tonificació muscular, pilates, estiraments i plataforma vibratòria. Flotació/relaxació: Cabina de flotació, massatge relaxant i massatge de pedres calentes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.