Els triatletes catalans tenen una doble cita el proper cap de setmana

0
458

El proper cap de setmana hi han programades dues competicions de triatló a casa nostra , la primera el dissabte el matí a partir de les 9.30 el Club Natació Prat organitzarà el primer Campionat de Catalunya per equips , amb un total de 91 equips a la línia de sortida , a la categoria masculina hi hauran un total de 73 equips , destaquen al Centre de Natació Mataró i al Club Natació Terrassa que seran les Entitats més representades amb quatre equips inscrits , aquest equips estaran formats per un mínim de 4 i un màxim de 6 triatletes.| A la vessant femenina hi tenim 18 equips inscrits i el Gavà triatló serà el club amb més representació amb un total de 3 equips , en aquesta categoria els equips son de 3 triatletes mínim i 5 màxim.El triatló és del format sprint que compren les següents distancies 750 metres de natació a la platja del Prat de Llobregat , seguit de 20 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar 5 quilometres de cursa a peu. A l’endemà diumenge tindrem un dels triatlons més carismàtics de tot el calendari català ,el triatló de Banyoles amb el format de mitja distancia ,puntuarà com la primera jornada de la lliga Nacional i al mateix temps com Campionat de Catalunya de l’especialitat . Prop de 600 triatletes iniciaran la seva competició nedant a l’estany un total de 2.200 metres , tot seguit 80 quilometres de ciclisme de carretera i per acabar 20 quilometres de cursa a peu , 3 voltes al voltant de l´estany.Dins dels inscrits hi destaca la presencia del dues vegades campió de Catalunya absolut de distancia Olímpica , Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) que arriba en un bon moment de forma desprès de la seva contundent victòria al primer triatló de la temporada el triatló terres de l´Ebre.A la vessant femenina a part d’una bona inscripció de triatletes estrangeres per part de les catalanes hi tenim a Raquel Gil (Gavà triatló ) segona classificada absoluta al triatló terres de l´Ebre i Nuria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ) 5º classificada absoluta a Banyoles l’any passat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.